Přejít na obsah

Trnova spona 20mm pro B-42 Pilot Professional

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechal jsem si udelat reminek pro sve B-42 Pilot Professional, ktery je po cele delce siroky 20mm. Chtel bych na nej original Fortis sponu, ktera je na soucasnem reminku 18mm.

Shanim tedy obycejnou trnovou original Fortis sponu sirky 20mm. V servisu Nest s.r.o. mi do telefonu rekli, ze takove se nedelaji - pouze 18mm.

Chtel jsem tedy oslovit vazene cleny Chronomag fora, jestli tu informaci dokazete potvrdit / ci vyvratit. Zda se mi nepravdepodobne, ze by Fortis neudelal nikdy zadnou sponu ke kozenymu reminku sirokou 20mm.

Diky

Odesláno

Pokud se nevyrábí v několika posledních letech (což ti potvrdili v Nestu, já si to taky myslím), tak nevěřím tomu, že by se vyráběly někdy dřív. A, upřímně řečeno, musíš mít origo? Já celkem spokojeně používám spony Hirsch a neznačkové, které stojí několik desetikorun (už jsem jí dlouho nekupoval, tak si to nepamatuju přesně, ale podle mě stojí pod stovku) a slouží úplně stejně dobře.

Nepamatuju si, že by Fortis dělal někdy řemen široký 20mm u spony, proto ty spony pravděpodobně nedělá :)

Odesláno

To grizzly.

Zdravim te.

Je to pravda,ze Fortis delaji trn.sponu o sirce 18mm.

Ted si nejsem 100% jisty,ale zkus premerit Fortis silikon.reminek (kaucuk) kolik ma rozmer u spony a nech si popr.udelat jeste jeden reminek a dej tam tuto sponu,kdyz bude 20mm plus ti vyhovovat.

Jinak je moznost jak psal lolohh napr.Hirsch. ;).

Odesláno
  Koza_c napsal:
...Ted si nejsem 100% jisty,ale zkus premerit Fortis silikon.reminek (kaucuk) kolik ma rozmer u spony...

Motýlová spona na Fortis kaučuku je 18mm, pokud si pamatuju.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...