Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravim mistni komunitu... jelikož se blíží Vánoce tak jsem se rozhodl pro koupi hodinek.. Hodně se mi zamlouvají AR4605 Meccanico od Armaniho. Chci se zeptat za kolik by šli tyhle hodinky splašit na ebayi? Jelikož se tam vůbec neorientuji...

Posted (edited)

Ahoj. S Ebay ti bohuzel nepomuzu.

Pokud shanis modni doplnek ke svemu image, nic proti, kup si je.

Jestli chces mit poradne hodinky (klidne i za par korun), zkus procist nejake vlakna. Tohle je nejcastejsi rada co na foru novy clen s podobnym dotazem dostane. Neveril by jsi, kolik z nich nakonec prehodnotilo nazor :smile_anim:

Promin, vic ti nepomohu.

edit: Abych nebyl negativni, na Ebay tady: http://jewelry.shop.ebay.com/?_from=R40&am...&_sacat=281

Edited by cody
Posted

Ahoj,

na eBay si tu cenu můžeš jednoduše přečíst, ale dobrá...vyjdou na 199 USD + 30 USD poštovné. DPH platit nebudeš, takže to je konečná cena. Osobně bych si je nekoupil, ale je to samozřejmě tvoje věc. Stejně jako cody bych ti doporučil, aby ses tady radši pořádně podíval po jiných - aby ses pak nemlátil do hlavy, co jsi udělal za blbost ;)

Posted

Jsem otevřenej každému nápadu...vidím, že ty hodinky jdou splašit i levněji, ale nemám s ebay zkušenosti, takže nevím od koho kopuvat a od koho ne...

Jinak jsem vlastníkem(teda vlastníkem je otec, ale přes víkendy jsou moje :-D) modelu Citizen AS4050-51E, takže bych bral i nějakej podobnej typ, samo že můj strop je 4kKč.

Ješte bych chtěl poprosit někoho z odborníku jestli může mrknout na toto video ... velice se mi ty jeho hodinky líbí, jestli by nešli sehnat jako nejakej fejk model...

Posted (edited)

Tak mi to nedalo, protoze jsem uz hodinky Armani jednou v ruce mel, abych se nepodival. Vazne se ti libi?

Pokud ti jde o image a o tutu znacku (nebo Jet-set, Diessel, to je fuk, vsechno stejnej smuk) pak je to asi marne... Ale pokud se ti libi tento desing, treba u Seika by se za podobne penize nasel podobny model. Ty tvy Armani maji totiz taky japonskej strojek:-))) A Seiko je asi tak 30-60x lepsi hodinarina:-)

edit: jsem pomalej, koukam, ze ti to mezitim dochazi:-)... napis co od hodinek cekas, jak maji vypadat, jestli te limituje nejakej cenovej limit - klidne tech 200usd - v pohode, jestli chces nejake komplikace (funkce), jestli maji bejt na dlouhou domu jedine nebo se nebranis casem upgrade atd., pak uz neco spis poradime

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by cody
Posted
Jsem otevřenej každému nápadu...vidím, že ty hodinky jdou splašit i levněji, ale nemám s ebay zkušenosti, takže nevím od koho kopuvat a od koho ne...

Jinak jsem vlastníkem(teda vlastníkem je otec, ale přes víkendy jsou moje :-D) modelu Citizen AS4050-51E, takže bych bral i nějakej podobnej typ, samo že můj strop je 4kKč.

Ješte bych chtěl poprosit někoho z odborníku jestli může mrknout na toto video ... velice se mi ty jeho hodinky líbí, jestli by nešli sehnat jako nejakej fejk model...

.....ty wolle...to je nářez :)

Posted (edited)
... velice se mi ty jeho hodinky líbí, jestli by nešli sehnat jako nejakej fejk model...

až se vrátí YPO, to bude mazec....

Edited by Murphy97
Posted (edited)

Tak po tomhle se mi i ty čínský nádhery od Armaniho zdají jako docela dobrej nápad...

Jestli ti můžu dát dobrou radu (bez ironie), tak si prosím tě nejdřív přečti pravidla fóra.

Murphy97:

Myslím, že to bude mazec ještě dřív, než se vrátí YPO... :lol:

Edited by Heky
Posted
Tak mi to nedalo, protoze jsem uz hodinky Armani jednou v ruce mel, abych se nepodival. Vazne se ti libi?

Pokud ti jde o image a o tutu znacku (nebo Jet-set, Diessel, to je fuk, vsechno stejnej smuk) pak je to asi marne... Ale pokud se ti libi tento desing, treba u Seika by se za podobne penize nasel podobny model. Ty tvy Armani maji totiz taky japonskej strojek:-))) A Seiko je asi tak 30-60x lepsi hodinarina:-)

edit: jsem pomalej, koukam, ze ti to mezitim dochazi:-)... napis co od hodinek cekas, jak maji vypadat, jestli te limituje nejakej cenovej limit - klidne tech 200usd - v pohode, jestli chces nejake komplikace (funkce), jestli maji bejt na dlouhou domu jedine nebo se nebranis casem upgrade atd., pak uz neco spis poradime

Tak ten muj strop je cca 4000,- = 220$ cca... tak hodinky budu vyuzivat asi 24/7 ale po urcite dobe bude urcite upgrade..funkce mi staci uplny zaklad...vzhled bych chtel neco na typ Citizenu AS4050-51E...podobnou velikost, hmostnost, ale ne cenu :-D

Posted

Radsi kolegove Mirovi reknete co je tam spatne a poradte nejake konkretni hodinky, at nemysli, ze se umime jen posmivat neci neznalosti :guiltysmiley:

Posted

Safra Miro, ted mi to doslo... ty jsi muj clovek :thumbsup_anim:

Pokud chces quartz a libi se ti tenhle desing, ty Citizeny jsou supr volba!

Premejslel jsem nad nima vloni. Cena u nas cca 20000kc, na Ebay cca 10000kc.

Mel jsem na ruce ocel i titan,doporucuju titan.

Jsou skvele. Uz jsem je tu radil asi 3x, tady v tom vlakne naposled. Prispevek c.2.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&hl=citizen

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Ty tvy Armani maji totiz taky japonskej strojek

Není to spíš čína, cody? Možná se pletu, ale divil bych se, kdyby tam byl japonec :)

Posted

Ti nevim. Neprekvapilo by me to. Ale videl jsem Armani a Diessel s pruhledem a byla tam Myota.

Posted
Ti nevim. Neprekvapilo by me to. Ale videl jsem Armani a Diessel s pruhledem a byla tam Myota.

Tak by to asi měl být Sea-gull TY-2714...tzn. "lepší čína" :)

Posted
Tak by to asi měl být Sea-gull TY-2714...tzn. "lepší čína" :)

Koukal jsem ted na jeden prodej na Ebay, prodejce pise japan movt, ale ma nick china_vip88

No kazdopadne Sea-gull je slusna prace, ale zbytek hodinek... uz je nechme radeji bejt:-)

Posted
Koukal jsem ted na jeden prodej na Ebay, prodejce pise japan movt, ale ma nick china_vip88

No kazdopadne Sea-gull je slusna prace, ale zbytek hodinek... uz je nechme radeji bejt:-)

Tak ono se na eBay většinou píše High Quality Automatic, což už samo o sobě značí průšvih :) Ale bude to fakt ten Sea-gull.

Jinak nechci ty hodinky zas tak strašně pomlouvat - když už nic jinýho, tak to aspoň nejsou fejky (nevím teda o opaku). Za pár stovek možná fajn, ale za čtyři litry ne-e...

Posted

Souhlas.

Max. za par stovek a az upadne korunka ci neco jineho sup je detem na hrani a hura pro poradny hodinky :smile_anim: