Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Server a obchod provozuje Marley Sayin, původem Holanďanka. Naprosto korektní. Co nemá skladem, zkusí sehnat. Lze s ní domluvit, že zásilku podá k přepravě v Německu (takže bez starostí, kolik naši celníci vyměří PDH a clo); standardní diskont oproti doporučeným německým cenám 20-30%. U nových jen s kompletně vyplněným záručním listem, potvrzeným od (švýcarského) autorizovaného prodejce včetně data prodeje.

U cennějších hodinek a v mém případě pro první transakci dala přednost osobnímu předání, čehož jsem rád využil. Bez zálohy, předání hodinek proti hotovosti.

Mohu jen doporučit - dostanete se na lepší cenu za fungl nový kousek, než za kus z druhé ruky např. od watch.de.

(Na svém internetovém obchodu neuvádí žádné reference - říká, že koneckonců by si tam mohla navymýšlet kdeco. Po uskutečněném obchodu s touto dámou si myslím, že si pozitivní referenci zaslouží.)

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Mohu se zeptat, jak takovy obchod probiha ? Pochopil-li sem to spravne, tak neprijima platby PayPal ani kreditni kartou, pouze prevodem na ucet. Tzn poslu penize na ucet a pak cekam az mi pridou jestli mi pridou hodinky ? Dekuju za info.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak za sebe musim taktez pochvalit, obchod probehl naprosto bez problemu.

1. Na webu sem si vyhledl co se mi libi, nebyla tam napsana cena, tak jsem poslal email s dotazem na cenu

2. Dostal jsem email s cenou

3. Hodinky jsem si po emailu zamluvil, nacez byla jejich nabidka stazena z webu a ja dostal info kam poslat penize

4. Eura jsem zaslal 8.4. na ucet v nemecku, pres ebanking, csob poplatek 250,- Kc :( na prepazce to je za 500,-

5. V patek 8.4. mi pani potvrdila prijeti platby a ten samy den bylo zbozi z nemecka odeslano, tzn zadne clo, dph apod

6. Dnes 14.4. jsem si balicek vyzvedl na poste ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...