quest987 Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Prosím o pomoc, přítelka je tak trochu magor do značky lacoste.Letos si vysnila,že by chtěla od Ježíška dostat jako jednu z věcí lacoste penezenku. neznáte někdo shop ,kde nejlevněji koupit?
Jay Doll Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Tak nejlevněji nevím, zkus eBay.com. Ale v Pařížské mají moc pěkný butik, a Na Příkopech taky. Teda jestli jsi z Prahy samozřejmě...
quest987 Posted December 10, 2009 Author Report Posted December 10, 2009 ebay jsem zkoušel a moc sem jich tam nenašel,ceny ať kabelek nebo peněženek jsou v čechách nesmyslné ceny. Loni jsem jí kupoval kabelku přímo v butiku na floře a dal jsem za ni 1800 tu samou kámoška potom koupila v anglii za cenu poloviční.
Thomass Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Ahoj, toto samé jsem do včera také řešil. Nakonec jsem zašel do nákupního centra v Praze na Zličíně a vybral z nabídky. Na výběr ještě zůstala červená a modrá, kdybys tam náhodou vyrazil. Držím palce při výběru a ať se dárek líbí!
quest987 Posted December 11, 2009 Author Report Posted December 11, 2009 Ahoj, toto samé jsem do včera také řešil. Nakonec jsem zašel do nákupního centra v Praze na Zličíně a vybral z nabídky. Na výběr ještě zůstala červená a modrá, kdybys tam náhodou vyrazil. Držím palce při výběru a ať se dárek líbí! za kolik ji maji na zlicine?
seychela Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Prosím o pomoc, přítelka je tak trochu magor do značky lacoste.Letos si vysnila,že by chtěla od Ježíška dostat jako jednu z věcí lacoste penezenku. neznáte někdo shop ,kde nejlevněji koupit? mimibazar.cz
Thomass Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Na Zlicine ji maji za 1950,-. Teda alespon za tu cernou, u jinych barev jsem se nedival, u me byl vyber barvy jasny.
spiderer Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Prosím o pomoc, přítelka je tak trochu magor do značky lacoste.Letos si vysnila,že by chtěla od Ježíška dostat jako jednu z věcí lacoste penezenku. neznáte někdo shop ,kde nejlevněji koupit? Praha - Fashion Arena Sterboholy - penezenky tam maji se slevou 30-50%, takze se muzes i do tisice vejit, moc na vyber nemaji, odhadem cca 10-15 kousku..
quest987 Posted December 11, 2009 Author Report Posted December 11, 2009 Praha - Fashion Arena Sterboholy - penezenky tam maji se slevou 30-50%, takze se muzes i do tisice vejit, moc na vyber nemaji, odhadem cca 10-15 kousku.. diky za info to uz zni lakave
quest987 Posted December 15, 2009 Author Report Posted December 15, 2009 diky za info to uz zni lakave tak na konec koupeno na Pankraci v arkádách.V outlet centru jich meli docela dost ale same spatne barvy. PLS lock
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.