vraby Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 lolohh napsal: Já bych si být tebou koupil ty, které se víc líbí tobě a ne někomu jinému. Tak tak,záleží jen na tobě.
peter_s Odesláno 11. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 pekne foto, tie s plnymi ruckami a ciernou lunetou su prima
jnm Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 peter_s napsal: Este jedna otazka na jnm: az to nie je tajne, kde si ich kupoval a co Ta budu stat? Ja som sa dostal zatial na 2.110 eur Tajné to není, jsou z inetu z GB z obchodu http://www.thebrandedwatchcompany.co.uk , ale to rozhodně neber jako doporučení, dokud je nebudu mít na ruce, nechci toho obchodníka jakkoliv hodnotit. Až hodinky dorazí, tak se ale určitě pochlubím
Jimjim Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Já hlasuju pro modrou ... Ale sám mám objednány PO - oranžády...
Jiřina Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Jimjim napsal: Já hlasuju pro modrou ... Ale sám mám objednány PO - oranžády... Mít na ně, už jsou doma. Možná se časem okoukají, ale zatím se mi moooooc líbí. A jakou jsi objednal variantu?
mmako Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Hlasuji pro modrou - ale není to objektivní, neb jedny modré čekají v trezoru, až je ježíšek zabalí a přinese :-) Mimochodem - nákup jsem realizovat víceméně impulzivně při návštěvě u Dušáka na Pankráci (někde je to tu popsané) a jak tak koukám na ceny ve světě, ani jsem (po "vydiskutování" nějaké slevy) nedopadl tak špatně...
tmoris Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 mmako napsal: Hlasuji pro modrou - ale není to objektivní, neb jedny modré čekají v trezoru, až je ježíšek zabalí a přinese :-) Mimochodem - nákup jsem realizovat víceméně impulzivně při návštěvě u Dušáka na Pankráci (někde je to tu popsané) a jak tak koukám na ceny ve světě, ani jsem (po "vydiskutování" nějaké slevy) nedopadl tak špatně... muzes prihodit link na tvuj pribeh seamastru pls?
mmako Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 nákup u Dušáka není to zas tak podrobné V principu jsem dvacet minut přehazoval na ruce normální "bondovky" a chronografy a nevěděl, zkoušel, dostal jsem i zrcadlo, abych si to prohlédnul z jiného úhlu, potom mi je předváděl z dálky prodavač a tak (pak jsme se shodli, že je mám kvůli sobě a ne na ukazování :-))... vyhrály modré jednoduché 2220.80.00. Líp mi zajíždějí do rukávu od košile, netrčí tolik (znám se a vím, jak dovedu praš*** hodinkami o futra, pokud jsou o trochu vyšší) a i ten ciferník je pro mě čistší (a chybějící luminiscenční indexy pro 6, 9, 12 mi taky nějak vadily při "nočním" pohledu)...
Jimjim Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Noooo, objednal jsem si typ 2208.50.00- 45,5 mm, kovový tah.. Vybíral jsem si podle katalogu, tyhle se mi moc zalíbily, a v Brně u Hanáka jsem si je vyzkoušel in natura...
speedmaster Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Kup si ty, ktere se na tebe vic smejou. Jestli chces bondovky, tak jedine modre, to je jasne. Cerna uz je proste jen dalsi univerzalni varianta originalu.
peter_s Odesláno 13. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Modre som mal na ruke uz dost davno, cierne (inej farby v predajni nemali) asi pred tyzdnom a bol som z nich milo prekvapeny. Takze, treba ich mat spolu a uvidim, ktore sa budu viac usmievat.
D_o_S Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Modre... Idealni je podle me mit ve sbirce modre Seamastery a cerne Speedmastery 2x cerne neni ono...
pavel23 Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Bondovky snad 45,5 nedělají nebo se pletu? Podle toho čísla je nepoznám.
fantozzi Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 pavel23 napsal: Bondovky snad 45,5 nedělají nebo se pletu? Podle toho čísla je nepoznám. Jimjim myslel "nove bondovky" - Planet Ocean
Jimjim Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 JJ, Davide, díky za vysvětlení, je to tak... Ty"pravé"- či dřív. bondovky mají 41, nebo 42 mm....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se