Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prajem Vam prijemny den,

mam problem pri rozhodovani s farbou pri hodinkach Omega SM. Rad by som Vase nazory, ktore zvolit.

A este dva dotazy: vedel by mi niekto o nich nieco povedat, resp. ci je to spravna volba,

kde sa daju kupit za serioznu cenu (jedna sa o nove hodinky)

Vopred dakujem

Posted

hodinky v téhle cenové relaci jsem dosud neměl, ale ze zkušenosti můžu říct obecně, že barvičky se okoukaj, ale černá má svý kouzlo furt. Navíc je velice univerzální.

Posted (edited)

To budeš mít těžký :), jak se řekne semaster, tak se mi vyaví modrá, ale zase černá je černá a nedá se s ní nic pokazit ... tak jak tak budeš mít super hodinky :thumbsup_anim: a tak jak tak tě bude hlodat, že si měl koupit ty druhý

Edited by abbot
Posted

Chodim casto v cernem, tak jsem si koupil modre. Mam je zhruba mesic a zatim na ne koukam rad a porad.

Posted

Este jedna otazka na

jnm: az to nie je tajne, kde si ich kupoval a co Ta budu stat? Ja som sa dostal zatial na 2.110 eur

Posted

Já mám už rok modré a ani trochu se mi neokoukaly. Taky jsem se před tím rozhodoval mezi černou a modrou, ale nakonec sem vzal modré, páč když jsem je měl vedle sebe na pultu, tak ty černé byly najednou takové nijaké:o)

Posted
Kdyz cerne, tak SMP (1), kdyz modre, tak bondovky (2) - ostatni varianty - cerny bondovky, kremovy bondovky, modry SMP atd me neberou.. ;)

Az si Ty jednou koupis Ferrari, vsadim boty, ze bude cervene :D

Posted
Az si Ty jednou koupis Ferrari, vsadim boty, ze bude cervene :D

Hehe, to se nestane, ale kdyby tak by bylo bud cerveny, zluty nebo cerny :) Ale pokud bych si koupil DB9 - tak by to byla ta racing green na 100% ;)

Posted

Já bych bral jedině modré, je to prostě klasika. Navíc jsou to Seamaster, a moře je modré. Bond měl modré. Každý správný chlap má modré. Já mám modré... jo aha, tak proto ti radím modré. Ano přiznávám, možná jsem ovlivněn. Ale stejně ber jedině modré :)