nAscA Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 No mam treti nebo ctvrte HTC a nikdy jsem problem se signalem nemel. BTW se da ten prijem vylepsit aktualizaci tzv Radia na novejsi verzi.
Berbatow Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 (upraveno) Po dlouhém pohovoru jsem mladého ukecal na Nokii N 5800XpressMusic. Cena více než příznivá a prestiž taky moc neutrpí. Nemám čas ani nervy na verifikaci pravosti iPhonů inzerovaných na netu. Časy se mění.Principy zůstavají.Na základce v roce 1979 kdo neměl dlouhé vlasy a nějakou troju na vízo byl trapný šprt. Jo a když přišel kamarád s walkmanem Asahi z tůzu byl king.A to stál, pokud se dobře pamatuji, kolem 2k. Neměl jsem ani odvahu, něco takového doma zmínit, otec by mě zmrzačil. Upraveno 16. prosince 2009 uživatelem Berbatow
budo Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Neměkni ........ ať si vydělá ....... Já chodil na gymplu od 16 let na brigády .... část prázdnin a během školního roku na soboty
Berbatow Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Neměkni ........ ať si vydělá ....... Já chodil na gymplu od 16 let na brigády .... část prázdnin a během školního roku na soboty Mladý má 4x týdně tréninky (vrcholově sportuje), na gymplu má skoro samé 1 takže jsem spokojený. Syn je slabý vodvar. Mám třiadvacetiletou dceru, to jsou teprve průvany na kartě. Za pár měsíců končí vejšku, takže se modlím ať si rychle najde práci a je klid.
budo Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 (upraveno) Mladý má 4x týdně tréninky (vrcholově sportuje), na gymplu má skoro samé 1 takže jsem spokojený. Syn je slabý vodvar. Mám třiadvacetiletou dceru, to jsou teprve průvany na kartě. Za pár měsíců končí vejšku, takže se modlím ať si rychle najde práci a je klid. s holkama to je holt na tohle horsi ..... EDIT: mazu ...... davam do SZ Upraveno 16. prosince 2009 uživatelem budo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se