Marfi Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 jsi si jistý tím rozměrem ? - dal bych ruku do ohně, že mají 42mm i když u automatů píšou 40mm tak teda nevím http://cgi.ebay.de/ZENO-Military-Automatic...=item53deafdb01 http://www.zeno-watch.ch/de/html/body_retrocarre.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 http://www.zeno-watch.ch/de/html/body_retrocarre.html no jo - nevěřím tomu, že jsem si koupil 40mm hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) no jo - nevěřím tomu, že jsem si koupil 40mm hodinky na ruce vypadají větší, např ve srování se seiko SKX 007, i když jsou menší edit pravopis Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem Marfi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 na ruce vypadají větší, např ve srování se seiko SKX 007, i když jsou menší edit pravopis je to možný - kupoval jsem je na zenopoint a vycházel z jejich údaje - doma už jsem je neměřil --- http://cgi.ebay.de/ZENO-Handaufzugsuhr-Mil...=item53deafdb10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 je to možný - kupoval jsem je na zenopoint a vycházel z jejich údaje - doma už jsem je neměřil --- http://cgi.ebay.de/ZENO-Handaufzugsuhr-Mil...=item53deafdb10 Po pravdě jsem je taky neměřil, ale věřím že výrobce jo. No ale možný je všechno, vím že údaje o rozměrech hodinek bývají hodně přibližné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Co se týče rozměru mám katalog fy Zeno a v něm se píše RETRO CARRÉ průměr 43mm Ref. 6164-6-a1,tak nevím.Ale je fakt že na fotkách(srovnávacích Zeno/Longines) jsou prakticky obě pouzdra srovnatelná.Čili ,,vysoká autenticita". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 22. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Co se týče rozměru mám katalog fy Zeno a v něm se píše RETRO CARRÉ průměr 43mm Ref. 6164-6-a1,tak nevím.Ale je fakt že na fotkách(srovnávacích Zeno/Longines) jsou prakticky obě pouzdra srovnatelná.Čili ,,vysoká autenticita". vendy pastni sem ten katalog, prave som chcel pisat nejakemu predajcovi nech posle. Dik Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 22. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 http://www.zeno-watch.ch/de/Pfelgehinweise...egehinweise.pdf info o hodinkach Zeno, spracovani, moznosti povrchovych uprav, tak isto sklicok + zaujimave citanie. v nemcine, ked tak prelozim neskor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 dýnko se znakem a číslem pod ním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Nebudou ty čísla v tom znaku ho tak trochu narušovat...Osobně si myslím,že ta verze 19/55 pod znakem by byla rozumnější. Mně se zdá, že pokud je číslo uprostřed je více dominantní a pokud je pod znakem upoutá mne jako první znak. Sjedu pohledem dolů a najdu číslo. Možná to někdo vnímá jako celek, ale měly by to být dvě informace / znaky nesoucí každá svůj význam. Mám velmi podobný názor. Myslím, že jakýkoli zásah do znaku není dobrým krokem. Jsem pro znak a pod ním číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 22. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Mám velmi podobný názor. Myslím, že jakýkoli zásah do znaku není dobrým krokem. Jsem pro znak a pod ním číslo. zdielam JPS-ov nazor, znak je znak a cislo je druha vec. no uvidime v ankete a v sprave od zena. Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 vendy pastni sem ten katalog, prave som chcel pisat nejakemu predajcovi nech posle. Dik Laci tady by měla být relevantní informace: http://www.zeno-watch.ch/de/html/body_retrocarre.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Pokud mě někdo nepředběhne pročtu si zítra vlákno a zkusím udělat graficky návrhy (cifernák, dýnko) jak by to mohlo vypadat. Pak by bylo možné začít s nějakým tím hlasováním. I když by asi bylo dobré mít nejdříve posudek od ZENO co je možné a co ne... (znak, jejich nápis) Napadá mě jestli by nestálo za to nechat dýnko prázdné a nevyužít nabízené služby gravírování od "PPetr" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Pro lac1:zkusím ten katalog,ale nebude to hned,zkusím naskenovat a když to nebude ono budu muset nafotit. Pro JPS:tak nějak jsem to myslel,až po odpovědi ze Zena se domluvit,pokud to nebudou moci(chtít) dělat,obrá*** se na PPetra,(tam by možná šlo i si to dýnko více individualizovat).Někdo by třeba chtěl jenom znak/číslo,mě osobně by se líbil třeba i ten nápis ,,Vzduch je naše moře",ale je jasné že tohle by u Zena nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Laci, už jsi psal do Zena, jestli by mohli (chtěli) udělat i ten znak na dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Pokud mě někdo nepředběhne pročtu si zítra vlákno a zkusím udělat graficky návrhy (cifernák, dýnko) jak by to mohlo vypadat. Pak by bylo možné začít s nějakým tím hlasováním. Ať ti ulehčím práci, posílám přesné rozměry originálního ciferníku a maximální rozměry využitelné pro tisk. Pokud nechcete aby vám vteřinový ciferník zasahoval do minutového, musí být jeho průměr hodně malý cca 8mm a to nevypadá dobře. Jinak jsem měřil rozměr pouzdra a je 42x54mm. Samotné dýnko pak má pr.40,5mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 22. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Ať ti ulehčím práci, posílám přesné rozměry originálního ciferníku a maximální rozměry využitelné pro tisk. Pokud nechcete aby vám vteřinový ciferník zasahoval do minutového, musí být jeho průměr hodně malý cca 8mm a to nevypadá dobře. Jinak jsem měřil rozměr pouzdra a je 42x54mm. Samotné dýnko pak má pr.40,5mm. Dik luk, super vec zide sa pri korenspondovani s vyrobcom.tak isto pri navrhoch. To Mike. :posledny mail co som riesil bolo : ako prakticky moze byt najviac vypukly nas novy safir s AR, ziadal som presny vzorkovnik na Superluminovu aby sme si mohli vybrat, tak isto ci by bol problem zrusit ich gravirovanie na dne a nahradit to velkym logom s poradovym cislom, pripadne heslo nad to a na zaver kedy maju dovolenku cez sviatky. bolo pisane vcera hned ako som dostal mail, doteraz ziadna odpoved. laci edit:korekcia Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem lac1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 jen narychlo: zkousel jsem to swiss made. musi byt pod vterinovou ruckou, alespon na puvodnim designu pro to neni misto za kruznici se sekundama (pouzil jsem fotku puvodnich Longines). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Dik luk, super vec zide sa pri korenspondovani s vyrobcom.tak isto pri navrhoch. To Mike. :posledny mail co som riesil bolo : ako prakticky moze byt najviac vypukly nas novy safir s AR, ziadal som presny vzorkovnik na Superluminovu aby sme si mohli vybrat, tak isto ci by bol problem zrusit ich gravirovanie na dne a nahradit to velkym logom s poradovym cislom, pripadne heslo nad to a na zaver kedy maju dovolenku cez sviatky. bolo pisane vcera hned ako som dostal mail, doteraz ziadna odpoved. laci edit:korekcia Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 jen narychlo: zkousel jsem to swiss made. musi byt pod vterinovou ruckou, alespon na puvodnim designu pro to neni misto za kruznici se sekundama (pouzil jsem fotku puvodnich Longines). Jo, takhle by to bylo podle mě naprosto v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se