Přejít na obsah

Remake Longines, Eterna, Lemania

lac1

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 615
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

je to možný - kupoval jsem je na zenopoint a vycházel z jejich údaje - doma už jsem je neměřil --- http://cgi.ebay.de/ZENO-Handaufzugsuhr-Mil...=item53deafdb10

Po pravdě jsem je taky neměřil, ale věřím že výrobce jo. No ale možný je všechno, vím že údaje o rozměrech hodinek bývají hodně přibližné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče rozměru mám katalog fy Zeno a v něm se píše RETRO CARRÉ průměr 43mm Ref. 6164-6-a1,tak nevím.Ale je fakt že na fotkách(srovnávacích Zeno/Longines) jsou prakticky obě pouzdra srovnatelná.Čili ,,vysoká autenticita".

Odkaz ke komentáři

Co se týče rozměru mám katalog fy Zeno a v něm se píše RETRO CARRÉ průměr 43mm Ref. 6164-6-a1,tak nevím.Ale je fakt že na fotkách(srovnávacích Zeno/Longines) jsou prakticky obě pouzdra srovnatelná.Čili ,,vysoká autenticita".

vendy pastni sem ten katalog, prave som chcel pisat nejakemu predajcovi nech posle.

Dik

Laci

Odkaz ke komentáři

Nebudou ty čísla v tom znaku ho tak trochu narušovat...Osobně si myslím,že ta verze 19/55 pod znakem by byla rozumnější.

Mně se zdá, že pokud je číslo uprostřed je více dominantní a pokud je pod znakem upoutá mne jako první znak. Sjedu pohledem dolů a najdu číslo.

Možná to někdo vnímá jako celek, ale měly by to být dvě informace / znaky nesoucí každá svůj význam.

Mám velmi podobný názor. Myslím, že jakýkoli zásah do znaku není dobrým krokem.

Jsem pro znak a pod ním číslo.

Odkaz ke komentáři

Pokud mě někdo nepředběhne pročtu si zítra vlákno a zkusím udělat graficky návrhy (cifernák, dýnko) jak by to mohlo vypadat. Pak by bylo možné začít s nějakým tím hlasováním.

I když by asi bylo dobré mít nejdříve posudek od ZENO co je možné a co ne... (znak, jejich nápis)

Napadá mě jestli by nestálo za to nechat dýnko prázdné a nevyužít nabízené služby gravírování od "PPetr"

Odkaz ke komentáři

Pro lac1:zkusím ten katalog,ale nebude to hned,zkusím naskenovat a když to nebude ono budu muset nafotit.

Pro JPS:tak nějak jsem to myslel,až po odpovědi ze Zena se domluvit,pokud to nebudou moci(chtít) dělat,obrá*** se na PPetra,(tam by možná šlo i si to dýnko více individualizovat).Někdo by třeba chtěl jenom znak/číslo,mě osobně by se líbil třeba i ten nápis ,,Vzduch je naše moře",ale je jasné že tohle by u Zena nešlo.

Odkaz ke komentáři

Pokud mě někdo nepředběhne pročtu si zítra vlákno a zkusím udělat graficky návrhy (cifernák, dýnko) jak by to mohlo vypadat. Pak by bylo možné začít s nějakým tím hlasováním.

Ať ti ulehčím práci, posílám přesné rozměry originálního ciferníku a maximální rozměry využitelné pro tisk. Pokud nechcete aby vám vteřinový ciferník zasahoval do minutového, musí být jeho průměr hodně malý cca 8mm a to nevypadá dobře.

Jinak jsem měřil rozměr pouzdra a je 42x54mm. Samotné dýnko pak má pr.40,5mm.

post-967-1261507886.jpg

post-967-1261507905.jpg

Odkaz ke komentáři

Ať ti ulehčím práci, posílám přesné rozměry originálního ciferníku a maximální rozměry využitelné pro tisk. Pokud nechcete aby vám vteřinový ciferník zasahoval do minutového, musí být jeho průměr hodně malý cca 8mm a to nevypadá dobře.

Jinak jsem měřil rozměr pouzdra a je 42x54mm. Samotné dýnko pak má pr.40,5mm.

Dik luk, super vec zide sa pri korenspondovani s vyrobcom.tak isto pri navrhoch.

To Mike. :posledny mail co som riesil bolo : ako prakticky moze byt najviac vypukly nas novy safir s AR, ziadal som presny vzorkovnik na Superluminovu aby sme si mohli vybrat, tak isto ci by bol problem zrusit ich gravirovanie na dne a nahradit to velkym logom s poradovym cislom, pripadne heslo nad to a na zaver kedy maju dovolenku cez sviatky.

bolo pisane vcera hned ako som dostal mail, doteraz ziadna odpoved.

laci

edit:korekcia

Upraveno uživatelem lac1
Odkaz ke komentáři

Dik luk, super vec zide sa pri korenspondovani s vyrobcom.tak isto pri navrhoch.

To Mike. :posledny mail co som riesil bolo : ako prakticky moze byt najviac vypukly nas novy safir s AR, ziadal som presny vzorkovnik na Superluminovu aby sme si mohli vybrat, tak isto ci by bol problem zrusit ich gravirovanie na dne a nahradit to velkym logom s poradovym cislom, pripadne heslo nad to a na zaver kedy maju dovolenku cez sviatky.

bolo pisane vcera hned ako som dostal mail, doteraz ziadna odpoved.

laci

edit:korekcia

Díky!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...