JPS Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Za sebe musím říct že tyhle ručky ani náhodou není to o tom o čem jsme se tady původně bavili tenhle historizující styl prostě nedávám berte to jeko mnůj osobní názor jinak mám o limitku velký zájem. nějak nemůžu najít že bychom se "původně bavili" o jiných ručičkách než katedrálkách... Tedy o těch "historizujících"... Každopádně myslím, že pro těch pár jedinců, kteří je nedávají nebude problém si je nechat vyměnit za modernější. Jsem VELMI pro ručičky podobné originálním!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Já mám pocit že se to právě jenom podobá, na těch obrázcích na začátku byly tyto: viz. obrázek. Samozřejmě je to jenom názor, rád se nechám přesvědčit že tam patří více než ty rovné. Mě se ty na tom obrázku líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Já mám pocit že se to právě jenom podobá, na těch obrázcích na začátku byly tyto: viz. obrázek. Samozřejmě je to jenom názor, rád se nechám přesvědčit že tam patří více než ty rovné. Mě se ty na tom obrázku líbí víc. Na drtivé většině pilotek Longines jsou katedrálky... zkus pohledat tady, zhruba v polovině jich pár najdeš http://www.antik-hodinky.cz/starozitne-let...ve-hodinky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Ja myslim, ze rucky mely byt ty slozitejsi (hisrorizujici, jak nekdo psal). Jen bych preferoval kovove bez nateru (ani cerne, ani bile), idealne slusna luminiscence (ale to me az tak nepali) hlavne ale se stejnym odstinem jako na ciselniku. Ale kdyz sem atim vlozil tuhle jednodussi verzi rucek, tak ani ty by mi zrejme nevadily, ale musel bych videt design celych hodinek. Co se skla tyce, tak 40 ecek za hezci safir je za me bez problemu. Pockame, az se tedy vymacknou. Lac1, diky za Tvou iniciativu. Ja se na ty hodinky fakt uz tesim a dospel jsem k tomu, ze je urcite musim mit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Na Ofrei.com jsou dostupné tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Na Ofrei.com jsou dostupné tyto: Ty jsou dobre, hlavne aby sedely delkou ke grafice ciselniku a odstinem k luminiscenci cislic. Koneckoncu tu lumi by mohli u Zena smyt a nanest tu, kterou pouzijou na tisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 (upraveno) Ty jsou dobre, hlavne aby sedely delkou ke grafice ciselniku a odstinem k luminiscenci cislic. Koneckoncu tu lumi by mohli u Zena smyt a nanest tu, kterou pouzijou na tisk. Pokud jsem to proje správně. Mají dvě délky: minutová: 17,5 mm a 14,0 mm hodinová: 20,0 mm a 10,5 mm Celkový proporce by bylo vhodné posoudit v grafickém zpracování.Zkuste to někdo. P.S. nevím, zda je to celková délka či od otvoru pro nasazení ke špičce EDIT: Pokud se nebudou hodit origo Zena, je zde ještě další možnost - nechat je udělat Special Order Make To Order Watch Hands Page 1 Do you have a special project and you need custom made watch hands? Now, it is possible to have watch hands made from over 600 different styles in a variety of metal plating colors and finishes and a wide selection of Luminous materials and colors. Next to the image of each style you will see listed the maximum hand hole sizes possible for both the hour and minute hands along with the lengths in millimeters. From basic Gilt and PNP (Nickel-Free, Nickel Color Plating) to Pink Gold, Gun Color, Antique Brass, Antique Copper, Antique Nickel, 3N Gilt, Antique Gold, Antique Silver Oil Painting: Black, White, Red, Orange, Yellow, 354C Green, 430C Grey, 916 Blue. Swiss Neon Fluorescent, Steel Blue, Matt (Gold, Silver, Nickel, Titanium). Different color on head and body is also possible. Wide selection of Luminous Materials are available from Normal to Special 6 Hour Swiss and Japanese 8 Hour materials. Also available is a new Japanese 10 Hour Luminous Compound, however as the material last longer the price also goes higher. Many different luminous colors are also available. Prices for 50 to 100 pairs of hands will vary widely ($60.00 to $135.00) due to the exact combination of plating and luminous materials used. Please ask us to quote prices on the styles you are interested in. We can also provide sweep hands as well and will be adding more to these pages as time permits.Please be sure to always send with your email your name, location and a good time in your time zone to reach you by phone. Upraveno 12. ledna 2010 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 To: JPS koukal jsem tam, používaly se oboje, musím uznat že jsou dost věrné, origo má trochu elegantnější a více probraný tvar té hodinové ručky. Když si budu moct vybrat tak bych se klonil osobně k těm rovným ale v klidu přežiju i ty druhé. Nechci být za hnidopicha ale jsem rád že se o tom diskutuje. Safír za 40 éček navíc mi přijde také moc pěkná nabídka. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 budu se asi opakovat, ale tak nejak se od zacatku bavime o zhruba tomhle designu: pokud to bude vypadat takhle, tak tam ty rucky podle meho nazoru sednou, nebude to vypadat jako gulas, protoze i ten design okolo je ze 40. let. s tim safirem je to asi pohoda, pokud se to s klenutim neprezene (aby to nebyla bublina). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 ... pokud to bude vypadat takhle, tak tam ty rucky podle meho nazoru sednou, nebude to vypadat jako gulas, protoze i ten design okolo je ze 40. let. s tim safirem je to asi pohoda, pokud se to s klenutim neprezene (aby to nebyla bublina). Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 budu se asi opakovat, ale tak nejak se od zacatku bavime o zhruba tomhle designu: pokud to bude vypadat takhle, tak tam ty rucky podle meho nazoru sednou, nebude to vypadat jako gulas, protoze i ten design okolo je ze 40. let. s tim safirem je to asi pohoda, pokud se to s klenutim neprezene (aby to nebyla bublina). Taky souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 pripiste me do seznamu, sice mam origo, ale tyhle bych chtel taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Jsem rád že se tahle záležitost pohla kupředu.Mám dojem že ohledně ruček jsme od začátku uváděli ručky od Zena (ty katedrálové) a myslím že pokud by nenastal nějaký závažný problém,měli bychom se toho držet a situaci nekoplikovat a také neprodlužovat,abychom se nedostali do situace jiných limitek,které se neúnosně vlečou.Tahle limitka od začátku vykazovala dost velkou razanci a bylo by fajn pokud by se podařilo tah na bránu udržet.Co se týče vypouklého safíru je to celkem jedno,bral bych klidně i rovný,ale to není podstatné.Gravírování na dýnku si myslím bude záležet na navržené ceně od Zena,v případě přehnaných finančních požadavků máme v záloze možnost laserového gravírování místním členem za výbornou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Abych tedy uvedl na pravou míru tu rozvířenou hladinu ohledně ruček, kterou jsem tady vyvolal. Na začátku tohoto vlákna byly fotografie obou verzí ruček i samotného ciferníku. Smyslem vlákna je vyřešit finální podobu a tak jsem si dovolil říct svůj názor. Také jsem doplnil že pokud by to mělo nějakým způsobem komplikovat a nebo jinak prodlužovat tuto věc tak se přikláním k většinovému názoru. Nemám s tím problém. Snad to tedy není tak strašlivé že jsem napsal že bych preferoval ty rovné. Jestliže to mnohé tolik popudilo tak se omlouvám ale historicky existoval obě verze. Sorry za OT, už bych to neřešil ale jestliže bych měl na výběr vezmu ty rovné, jestli ne budou ty druhé. Děkuji pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 ...Snad to tedy není tak strašlivé že jsem napsal že bych preferoval ty rovné. Jestliže to mnohé tolik popudilo tak se omlouvám ale historicky existoval obě verze... Myslím, že je vše v pořádku. Vždyť se nikdo taky nezlobí!!! Jen si rozvířil debatu, kterou jsme již v podstatě uzavřeli preferencí katedrálových ruček někde uprostřed vlákna. Je to sice opruz, ale je dobré to pročíst celé, aby člověk věděl, kudy se limitka ubírá. Pokud by se takové další (již probrané) připomínky řešili znovu a znovu asi bychom se konce nedobrali. V některém příspěvku je dokonce jakýsi souhrn konečné podoby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Hlavně by to chtělo, aby minutová ručka dosahovala až k minutovým indexům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Myslím, že je vše v pořádku. Vždyť se nikdo taky nezlobí!!! Jen si rozvířil debatu, kterou jsme již v podstatě uzavřeli preferencí katedrálových ruček někde uprostřed vlákna. Je to sice opruz, ale je dobré to pročíst celé, aby člověk věděl, kudy se limitka ubírá. Pokud by se takové další (již probrané) připomínky řešili znovu a znovu asi bychom se konce nedobrali. V některém příspěvku je dokonce jakýsi souhrn konečné podoby... Celé to přispělo tím, že máme alespoň zmíněnu alternativu ruček ze sortimentu Freie. Bude třeba sestavit anketu a tam se to bude hodit. Probírala se vteřinovka? Barva atd.? Nevím, ale myslím, že ne. Štěstí přeje připraveným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Ten souhrn si myslím že jsem četl ale stejně pak člověk zjistí že na něco stejně zapoměl, viz vteřinovka. Je to fakt hutný, ta závěrečná sumarizace všechno zachrání, budu se snažit dávat ještě větší pozor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 konečně se to trochu pohlo, díky Laci. S cenou safírového sklíčka jsem spokojen, jen mám obavy co si vymyslí s tím ciferníkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Držím pěsti, jelikož bych měl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se