Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se taky pochlubím .......

ˇJako nevoják,co má modrou knížku kvůli stále nemocným uším,co se nesmí potápět pomalu ani ve vaně,jsem se rozhodl,že když hodinky částečně odrážejí ducha toho co je nosí,tak já zkrátka potřebuju potápky.A když,tak pořádné,které používají ti mořští správňáci .A kdo může být větší správňák než tvář ORISU Carlos Costa!

Hodinky jsem okukoval v Letňanech v Planeu a ve výloze vypadaly obrovsky!!! Když jsem si je ale vyzkoušel,padly mi kupodivu velmi dobře.Vzhledem k použitému titanu je hmotnost příjemná,na mou 18.5cm tlustou (nebo hubenou-jak kdo chce) jsou opravdu akorát (Obvzlášť s mými 108kg živé váhy) .

Kufr ,ve kterém jsou baleny,svojí velikostí odpovídá velikosti hodinek :-) Pokud bych s ním šel na nějakém střeženém místě,myslím že by mě tajná služna bezpochyby odstřelila jako kurýra minimálně plutonia .......

Cena byla v Planeu nepříjemná,díky tomu že se objevily v prodejní sekci už to bylo výrazně lepší a nic nebránilo,aby jsme si s mými Oriskami potikali........

pouzdro titan, průměr 49 mm

- safír 4,5 mm s antireflexem

- jednostranně otočná luneta 46 mm

- titanový tah s plným počtem článků + kaučuk, obě spony s extenzí

- vodotěsnost 1000 m

- vodotěsná krabice s nezbytným nářadíčkem na výměnu pásků

post-888-1260975529.jpg

post-888-1260975560.jpg

post-888-1260975598.jpg

post-888-1260975580.jpg

Odesláno

Na srazu jsem je měl na mé malé ruce chviličku a ta velikost je fakt v pohodě, jsou v tomhle ohledu dobře udělaný. Ale nosit bych je nemohl, nedokážu si představit jak bych luštil kolik je hodin (obzvlášť třeba venku v téhle zimě)...

Návštěvník salamio
Odesláno

To, že na nich není poznat na první pohled čas, bych taky viděl jako snad jediné minus. Ale zase to dává těm hodinkám jakýsi punc výjimečnosti. Stejně jako kufřík s héliovým ventilem :). Gratuluji k dobré koupi!

Odesláno

Měl jsem z toho regulateru větší strach,celkem rychle jsem si zvyk.Na orientační čas stačí malý ciferníček a jinak to je jak digitálky,prostě nejni půl jedný ale 12.30.Eventualně na to dobře pasuje anglánskej čas jako že je třeba 10minut do 12....zkrátka to jde v pohodě zažít

Jinak díky za pochvalu....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...