niko Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Dovolte, abych se taky trošičku pochlubil svým novým přírůstkem Včera konečně dorazily moje nové hodinky - Seiko Monster. Musím říct, že si mě okamžitě získaly a jsem z nich opravdu nadšený Dneska jsem je na chvilku sundal z ruky a cvakl rychle pár fotek, jednu přikládám. Hned jak bude více času tak se je pokusím nafotit pěkněji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Jojo, jedes ve spravnym vlaku:-) At dlouho delaji radost... pokazdy jsem z nich dojatej.
niko Odesláno 19. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Jojo, jedes ve spravnym vlaku:-) At dlouho delaji radost... pokazdy jsem z nich dojatej. Děkuji
niko Odesláno 19. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 gratuluju a tesim se na dalsi fotky Taky děkuji Fotky asi až po novém roce, musím si to focení hodinek trošku osahat, není to tak jednoduché jak by se mohlo zdát
ricous Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Gratuluju, pro mne nejlepsi verze - cerne na tahu.
WatchFan1 Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 GRATULUJEM ! ...a vitaj do Monster-Clubu ! ....zdravi oranzovy bratranec
dahlia Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Na tahu vypadají asi nejlíp, užij si je, taky jsem "v klubu "
Heky Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Taky tě vítám. Ať ti šlapou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se