akatsuki Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Zdravím páni potreboval by som informovat ohladne zlatých hodiniek michel herbelin, zaujímala by ma ich cena obsahujú stojcek eta tu je link na fotky http://pokec.azet.sk/lumix123/fotoalbumy/m...i9=54f002f47927
ricous Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Dle mého skromného odhadu je jejich cena v řádech pár stokorun (s tim zlatem bych si nedělal tolik iluzí, spíše asi budou zlacené). Kdo by to ale za jeté dámské quartzky vůbec dal, to teda netuším... Tady máš nějaké funglovky - http://www.hodinky-koscom.cz/Michel-Herbelin/
akatsuki Posted December 20, 2009 Author Report Posted December 20, 2009 No majú 14k a aj punc bol som s nimi aj u zlatníka a ten potvrdil ze je to zlato
ricous Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 No majú 14k a aj punc bol som s nimi aj u zlatníka a ten potvrdil ze je to zlato Tak v tom případě by jejich cenu nejlépe odhadl ten zlatník...
akatsuki Posted December 20, 2009 Author Report Posted December 20, 2009 No tak to asi hej len ma to vtedy nenapadlo ja som v hodinkách uplný zelenáč tak som myslel ze ci tu niekto z vás odborníkov nepozná túto znacku alebo konkrátne model fotky sú horsej kvality odfotil som to mobilom
spiderer Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 No tak to asi hej len ma to vtedy nenapadlo ja som v hodinkách uplný zelenáč tak som myslel ze ci tu niekto z vás odborníkov nepozná túto znacku alebo konkrátne model fotky sú horsej kvality odfotil som to mobilom ricous se ti snazil taktne naznacit svym prispevkem, ze ty hodinky maji cenu toho zlata, nic navic bych od toho neocekaval.. jete zlate, dobite, bi-colorove, damske quartzky zadnym prodejnim hitem nejsou.
akatsuki Posted December 21, 2009 Author Report Posted December 21, 2009 Je mi uplne jasne ze sa nejedná o ziadnu prestížnu značku a hned som vedel ze cenu na tom má len to zlato, myslel som ze niekto by mohol vediet na kolko daco také víde co som pozeral na nete tak som dačo podobné našiel za 3000usd ale to bolo biele zlato. Váha bez zkráteného ťahu je 60g v kombinácii s tým ***ánom no nech tam je 25g zlata to neni vela aspon ze to má zafírové sklíčko nech sa pipka teší Diky za odpovede chlapi
skalis Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Je mi uplne jasne ze sa nejedná o ziadnu prestížnu značku a hned som vedel ze cenu na tom má len to zlato... ...aspon ze to má zafírové sklíčko nech sa pipka teší neni nad to, kdyz si muz dokaze zeny vazit...
Guest maxipesfik Posted April 30, 2017 Report Posted April 30, 2017 https://www.subtil-diamant.com/cat-herbelin-inspiration-1947-1056.htm Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts