andrew94 Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Chtěl bych se jen zeptat, co si myslíte o těchhle hodinkách (pohledem studenta :-), který si nemůže dovolit do nich zase vrazit o moc víc, než kolik tyhle stojej (5.000,-). Jinak odpovídají přesně parametrům, které chci, tzn. automaty, vzhled atd. http://www.hodinky.inshop.cz/jacques-leman...ns-1-1367a.html Děkuju.
Colisa Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Ahoj,pokud Ti tyhle hodinky vyhovujou,tak není co řešit a udělej si radost,,i když je pravda,že značka JL tady na fóru tep nezvýší,a dají se koupit do pěti tisíc jiné zajímavé a zvučnější kousky,,ale když jsem se kouknul na tuhle značku tak mě zaujaly tyhle automaty..mám radši kovový tah....sice jsou dražší..ale líbí se mi více-) Klik tu
andrew94 Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Díky :-) Já jsem v tomhle docela konzerva a mám radši kožený :-)
JanC Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Ahoj, pokud se ti líbí, tak jdi do nich a rychle odsud uteč, než tě to pohltí... Dal bych si jen pozor na tu voděodolnost 30 m, to si budeš muset dávat pozor, ale dá se to uhlídat... jinak já jsem tu začínal obdobně a zde probíhal můj výběr. Šťastnou ruku při výběru, klidně si projeď prodejní sekci, jestli se ti tam něco nezalíbí apod. ... Honza
andrew94 Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Díky všem za tipy, asi teda pro teď zůstanu u těch původních, ale musím říct, že po přečtení pár článků tady a prohlídnutí některých kousků mě to začíná celkem chytat . Asi si začnu šetřit :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se