Stepino Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 dovoluji si vas pozadat o radu- doporuceni - vas nazor. K narozeninam jsem dostal od manzelky castku penez, s tim ze je to cast na hodinky, ktere si sam vyberu a budu prat. tak jako tak musim doplatit vice ci mene. Otazka je spis jestli koupit nove Tag Heuer Formula 1 - sportovni a jeste takove zadne vlastne nemam, mohl bych je sebou brat do bazenu, jsou prehledne a vlastne se mi libi (sice mene nez treba Aquaracer 500m) ale financne by to odpovidalo. varianta 2. koupit nejaky vintage model, ktery by pasoval do me malinke sbirky a pokracoval bych tak v tom co mam zapocato, ale do bazenu to nevezmu a s rozrustajici se sbirkou to nakonec ani nebudu nosit tak casto. dulezity bod je to ze hodinky jsou vlastne dar takze je nikdy nehodlam prodavat/menit i kdyby to byly prave "levne" qaurtzky nebo neoblibene a nepopularni vintage. diky za podnety. Stepino
Gilius Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Jak Tě tu ,co jsem tady,tak sleduju,tak bych si dovolil Tě nasměrovat k nějakým vintage......dokonce bych pro Tebe měl i tip,ale chceš určitě mechaniku,že?
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 urcite na denni noseni, nejake sporty a tak, aby zily s tebou, ne abys je oprasoval ve vitrince...
Návštěvník Tada Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Takovýhle rozhodování je u mě napořadu dne docela často a vždycky si koupím nějaké vintage.
Stepino Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 zatim diky za rychle reakce. Pokud by to byly Formula 1 tak by to byly ty nejjednodusii, ktere jsou krasne prehledne a opravdu bych je nosil - zadne oprasovani by se nekonalo pokud by to byly vintage, tak ted mam moznost a tak trochu rozjednane Heuer Jarama - ktere byly na aukru. Radeji bych nejake Monaca, ale v soucasnosti je to mimo moje moznosti. Prispevek byl hodne velky na "normalniho" cloveka, ktery vi ze moje hodinky nejsou levne, ale malo pro toho kdo je prodava a chce za ne 2 tolik co jsem dostal :-) S.
mischa Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 1/ máš skvělou manželku, gratuluju! 2/ koupil bych vintage Heuer, Carrera, Monaco, Autavia, Monza..... Všechny Heuery do modelové řady 1000 jsou dnes nehynoucí klasika, Řady 2000 a 3000 už jsou designově poplatné tehdejší módě, dnes celkem nezajímavé. Vše novější, tj. pod TAG Heuer je z mého pohledu více designová záležitost, navíc s konfekčními stroji, což u těch starších B12 určitě není....Nové bych nekupoval, je to ztráta peněz, ušetřené peníze manželce vrať, ať si koupí kostým......
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 zadne usetrene penize nebudou, predpokladam, ze manzelka odsypala tak patnact dvacet podle naznaku a za to moc vintage heuery aby ti jeste zbylo nekoupis...
Stepino Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 zadne usetrene penize nebudou, predpokladam, ze manzelka odsypala tak patnact dvacet podle naznaku a za to moc vintage heuery aby ti jeste zbylo nekoupis... presne tak to je. Manzelka chape muj konicek, jakztakz toleruje, ale je na matersky dovoleny a vlastne penize ktere mi dala, abych si za ne koupil hodinky jsou ty, ktere dokazala nasetrit z toho co ji zase davam ja na domactnost :-) Takze ano mam doma poklad, ale opravdu na jeji saty z tohodle nezbyde :-)
ricous Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Štěpáne gratuluji ke skvělé ženě ! Jinak já být v tvé situaci, volil bych vintage a rozšířil krásnou sbírku.
Stepino Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 :-D hehe mam ji uz nejakej ten patek - rekl bych ze to byl dobrej kup - no nevahal jsem je to totiz dobrej rocnik :-D jinak dovod byl - kulate narozeniny a taky ze jsme ty moje narozky vlastne nikdo moc neslavili. kdyz uz jsem to tak nakousnul tak dnes mi je 30 - to se nechlubim to jen aby to vsem davalo smysl.
ricous Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Štěpáne tak to samozřejmě všechno nejlepší !
spiderer Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Vsechno nejlepsi Stepane, stihnul jsem to za pet dvanact Kup si nove at nenicis pri sportu casti sbirky
atim Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Tak se také připojuju s gratulací a myslím že být tebou bych doplnil Tvoji skvělou sbírku, na sport si kup monstra a máš klid
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se