sharz Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 (upraveno) Ahojte, dnes som si prezeral TISSOT stránku a našiel som tam odkaz na stránku www.thewatchavenue.com. Pozrite si to, je to príjemná prechádzka po butikoch hodinárskych firiem. Iste sa tam dozviete aj niečo nové. Mimochodom, na vaše otázočky vám odpovie pekná ženská spoločnosť. Prajem príjemné prechádzanie. Upraveno 25. prosince 2009 uživatelem sharz
cubic Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Zajímavé!!!Obvzlášť u Vecherona to bylo jak v domácím prostředí.Krásné scény jsou jak tam mají mezi knížkama vystavené ty staré kusy,opravdu pěkná dekorace!!!
sharz Odesláno 25. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 (upraveno) Zajímavé!!!Obvzlášť u Vecherona to bylo jak v domácím prostředí.Krásné scény jsou jak tam mají mezi knížkama vystavené ty staré kusy,opravdu pěkná dekorace!!! Aj mne sa to u Vacherona páči - príjemné prostredie. Postupne sa budú na TheWatchAvenue.com dorábať ďalšie hodinárske značky (ďalšie ulice). Upraveno 25. prosince 2009 uživatelem sharz
jnm Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Jojo, u Vacherona mě moc potěšilo, když jsem si u nich na TV pustil video "Patrimony" a ozvala se Smetanova Vltava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se