sharz Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 (edited) Ahojte, dnes som si prezeral TISSOT stránku a našiel som tam odkaz na stránku www.thewatchavenue.com. Pozrite si to, je to príjemná prechádzka po butikoch hodinárskych firiem. Iste sa tam dozviete aj niečo nové. Mimochodom, na vaše otázočky vám odpovie pekná ženská spoločnosť. Prajem príjemné prechádzanie. Edited December 25, 2009 by sharz
cubic Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Zajímavé!!!Obvzlášť u Vecherona to bylo jak v domácím prostředí.Krásné scény jsou jak tam mají mezi knížkama vystavené ty staré kusy,opravdu pěkná dekorace!!!
sharz Posted December 25, 2009 Author Report Posted December 25, 2009 (edited) Zajímavé!!!Obvzlášť u Vecherona to bylo jak v domácím prostředí.Krásné scény jsou jak tam mají mezi knížkama vystavené ty staré kusy,opravdu pěkná dekorace!!! Aj mne sa to u Vacherona páči - príjemné prostredie. Postupne sa budú na TheWatchAvenue.com dorábať ďalšie hodinárske značky (ďalšie ulice). Edited December 25, 2009 by sharz
jnm Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Jojo, u Vacherona mě moc potěšilo, když jsem si u nich na TV pustil video "Patrimony" a ozvala se Smetanova Vltava
Recommended Posts