Přejít na obsah

TISSOT Couturier 2009 (T-Trend)

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Čo poviete na nový model COUTURIER?

V jednom z modelov je použitý nový strojček ETA C01.211 Automatic (obrázok nižšie).

Nejaké info:

*Strojčeky:

Automatic ETA 2834-2 Day-Date,

Automatic ETA Valjoux 7750 chronograph,

Automatic ETA C01.211 chronograph,

ETA F06.161 quartz,

ETA G10.211 quartz chronograph.

*Funkcie:

hodiny, minúty, sekundy, dátum,

chronograf a tachometer (podľa verzie).

*Púzdro:

priemer 43 mm,

výška 14,84 mm,

oceľ 316L,

ružové PVD pre automatické verzie,

zafírové sklíčko,

vodotesnosť 100 m.

*Číselník:

čierny, čokoládovo-hnedý alebo postriebrený,

brúsené indexy.

*Náramok/remienok:

čierna alebo hnedá koža, oceľ so skladacou sponou.

edit: rozmery púzdra

post-5794-1261783777.jpg

post-5794-1261783789.jpg

post-5794-1261783798.jpg

Upraveno uživatelem sharz
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Sú neskutočné,nemajú chybu,cena v autorizovaných predajniach na Slovenskú a Čechách je 660 EUR ak sa nemýlim! Ale ja preferujem Tissot PRS 200 Automaty,sú podla mňa krajšie,strojček ten istý,aj cena!Len neviem aký je to ročníkový model? Model: (T014.427.16.031.00)

Návštěvník Snow
Odesláno
Tento strojček má 15 kameňov!!!

Ty těmi rubíny nějak žiješ  :lol: .

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Veď to! Vedel by si my odporučiť iné,len nech to je swis made do 1000EUR!

Za pomoc ďakujem vopred!

Když si potrpíš na rubíny trochu si připlať. Tady máš jedny přepychové Daniel JeanRichardy. Strojek ETA2824 nadstavba Dubois-Depráz a kamenů budeš mít minimálně 30. 

Daniel JeanRichard Chronoscope

Pokud nechceš připlatit, pořiď si tyhle neméně krásné Daniel JeanRichardy se stejným strojkem, vejdeš se do limitu.

Daniel JeanRichard Bressel

Zdar a sílu.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Ty Daniel JeanRichard jsou oboje moc pěkný, vůbec jsem je neznal. Já ted mám takový období zhrzení a než si kupovat obal na ETU tak bych radši dal stejné peníze za super japonce..ale třeba je to jen taková vlnka a přejde mě to :)

Odesláno
Prosím ťa tak daj konkrétny príklad Japonca!

Ďakujem!

Zrovna ted se mi líbí tyto http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25738 u nás stojí asi 26 tisíc, na e-bay jsem je videl i za 550 dolarů. Taky cokoli se spring drive považuju za zajímavý. Jinak v japonský sekci je toho spoustu od lidí co tomu rozuměj, já spíš pokukuju :) Taky grand seika s high beat strojky jsou zajímavý. Citizen profi potápky co jsem viděl v realu jsou skvělý atd....

Odesláno
Ty Daniel JeanRichard jsou oboje moc pěkný, vůbec jsem je neznal. Já ted mám takový období zhrzení a než si kupovat obal na ETU tak bych radši dal stejné peníze za super japonce..ale třeba je to jen taková vlnka a přejde mě to :)

To te prejde pokud nemam hromadu zbytecnych penez na hodinky a chces inhouse ktery bude lepsi nez "standardni ETA" - pokud budes brat vsemozny Poljoty a Seika 5, pripadne spoustu jejich beznych kalibru jako neco extra tak oklames akorat sam sebe.. Tohle hledani ma smysl pokud ma clovek solidni budget, pokud se jedna o hodinky za 700 ecek tak ti popreju max hodne optimismu :)

Odesláno
To te prejde pokud nemam hromadu zbytecnych penez na hodinky a chces inhouse ktery bude lepsi nez "standardni ETA" - pokud budes brat vsemozny Poljoty a Seika 5, pripadne spoustu jejich beznych kalibru jako neco extra tak oklames akorat sam sebe.. Tohle hledani ma smysl pokud ma clovek solidni budget, pokud se jedna o hodinky za 700 ecek tak ti popreju max hodne optimismu :)

Ale já vlastně ani nic nehledám, jen jsem tak zdravě rozhořčenej :) Jinak spring drive nebo ta 6R20 ve výše zmíněnejch seiko premierech jsou aspon co mám info výborný strojky. ETA je super, akorát mi přijde že nepatří do hodinek za 100K. Ale to je spíš můj pocit. Určitě se to tu řešilo už mockrát...

Odesláno (upraveno)
Tento strojček má 15 kameňov!!!

ETA 7750 má 25 a nie 15 kameňov (no ako tak pozerám na ten "rozložený strojček" tak som si veru nie istý či to ETA 7750 vôbec je - snáď to jasným okom rozlúsknu iní, tu naslovovzatí odborníci)....každopádne, veľmi pekné hodinky za skvelú cenu. Osobne mi tam akurát trošku vadí ten neobvyklý "dodatočný - vyvažujúci" kruh na "3-tej" hodine ohraničujúci dátumovník. Bez neho by to aspoň pre mňa bolo takmer dokonalé. Otázka je ešte, ako vyzerajú naživo a pripevnené na "haksni"S pozdravom, Pišta

Upraveno uživatelem Pista
Odesláno
ETA 7750 má 25 a nie 15 kameňov (no ako tak pozerám na ten "rozložený strojček" tak som si veru nie istý či to ETA 7750 vôbec je - snáď to jasným okom rozlúsknu iní, tu naslovovzatí odborníci)

Není to ETA 7750, je to ETA C01.211. Poznat to je zejména podle hodinového sčítače chronografu - má rozsah do 6 hodin, ne do 12.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...