Gilius Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 KLIK Byla verze se dvěma LCD displeji a potom kombinace LCD/LED (ta je cennější,raritnější ). Verzi LCD/LCD teď můžete i koupit : KLIK
Pista Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 ...hodinky - aspoň pre mňa - "digitálna nádhera", škoda však, že za dopravu chce až 29,- USD... to jediné ma odrádza od kúpy . Zdraví, Píšta
Kalifx Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Pista napsal: ...hodinky - aspoň pre mňa - "digitálna nádhera", škoda však, že za dopravu chce až 29,- USD... to jediné ma odrádza od kúpy . Zdraví, Píšta Tak to chápu... po zaplacení dvanácti a půl tisíce dolarů za hodinky je třicetidolarový poštovný fakt mazec. Ale možná by jste se mohli domluvit, že by ti to poštovný přihodil k ceně hodinek. Co ty na to? To už by pak šlo, ne?... No, škoda, že ti to ztroskotalo na takový banalitě... Mohl jsi mít krásný hodinky... Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem Kalifx
jarst Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Pista napsal: ...hodinky - aspoň pre mňa - "digitálna nádhera", škoda však, že za dopravu chce až 29,- USD... to jediné ma odrádza od kúpy . Zdraví, Píšta Posílal jsem balík do švédska -českou poštou (EMS) nijak extra velkej a pojištěnej ,platil jsem 650.CZK -cca 36.USD . Tak bych zas z té částy 29.USD nějak neomdléval...
cubic Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Jelikož nemám quartzky v lásce a digitálky mě už vůbec nic neříkají,tak musím říct že z tohoto stroje nemůžu spustit oči . Jen nevím jestli to nebude jen tím červeným pozadím a koněm uprostřed.
Benne Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 jarst napsal: Posílal jsem balík do švédska -českou poštou (EMS) nijak extra velkej a pojištěnej ,platil jsem 650.CZK -cca 36.USD . Tak bych zas z té částy 29.USD nějak neomdléval... myslim,ze to bol skor vtip,skrz cenu hodiniek je postovne uplne zanedbatelnou hodnotou
Návštěvník Snow Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 (upraveno) Benne napsal: myslim,ze to bol skor vtip U některých členů bych si se vtipkovaním zase až tak jistý nebyl milý Benne. Upraveno 1. ledna 2010 uživatelem Snow
sureshot Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 keby tam bolo casio tiez su take krasne?
Benne Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Snow napsal: U některých členů bych si se vtipkovaním zase až tak jistý nebyl milý Benne. tak neviem no,ale ked mam na hodinky,co stoja 12 500$,tak uz tych 30$ hore dole sureshot napsal: keby tam bolo casio tiez su take krasne? keby malo casio takuto historiu, predpokladam,ze ano
Pista Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 (upraveno) Benne napsal: myslim,ze to bol skor vtip,skrz cenu hodiniek je postovne uplne zanedbatelnou hodnotou ...áno, bol to chabý pokus o vtip...tá cena je aspoň podľa mňa mimoriadne uletená...i keď "jeden nikdy nevie" obzvlášť ak sa na tejto planéte nájdu "čávovia" čo vydražia hodinky ktoré nikto ešte nevidel za 400 000,- USD... Len krásne tikajúce a bezporuchové časostroje Vám všetkým aj pre tento nový rok praje, Pišta. Upraveno 1. ledna 2010 uživatelem Pista
Gilius Odesláno 1. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 no...vzhledem k tomu,že je to limitka a je jich fakt málo(a v tomto stavu jsou už vůbec nesehnatelné).....cena ,dle mého,rozhodně přestřelená není. Stačí juknout,jak se pohybujou tyhle Heuery-obyčejné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se