Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Přátelé, v instalatérských hodinkách se zas tak moc neorienuji, ale nejvíce se mi líbí tyto. Vzhledem k tomu, že se jedná o výrobu pro někoho, kdo je mimo hodinkový segment (Ferrari), tak se ptám: Co Vy na ně?

EDIT: OFFICINE PANERAI FERRARI GRANTURISMO CHRONO FER0018

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Bert
Posted
Přátelé, v instalatérských hodinkách se zas tak moc neorienuji, ale nejvíce se mi líbí tyto. Vzhledem k tomu, že se jedná o výrobu pro někoho, kdo je mimo hodinkový segment (Ferrari), tak se ptám: Co Vy na ně?

EDIT: OFFICINE PANERAI FERRARI GRANTURISMO CHRONO FER0018

Nie som si isty ci sa jedna o vyrobu pre niekoho , ponukaju ich aj v Panerai aj vo Fer.......

Moj nazor na ne je ovplyvneny fandenim cervenym raketam ale inak su DOBREEEE

Posted
Nie som si isty ci sa jedna o vyrobu pre niekoho , ponukaju ich aj v Panerai aj vo Fer.......

Bert se ptal co na ně říkají znalci, tak prosím příště nepiš, že si nejsi jistý.

to Bert - jedná se o hodně povedené hodinky a dívám se na ně o hodně radši než na Panerai. Na rozdíl od jiných hodinek, kde by mi vadila příliš velká korunka u Ferrari mám pocit, že tam patří a menší by se nehodila, však se budou obsluhovat v řidičských rukavicích, že.

Z celé řady mám nejradši model California Ferrari Flyback, to je fakt pecka.