Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Přátelé, v instalatérských hodinkách se zas tak moc neorienuji, ale nejvíce se mi líbí tyto. Vzhledem k tomu, že se jedná o výrobu pro někoho, kdo je mimo hodinkový segment (Ferrari), tak se ptám: Co Vy na ně?

EDIT: OFFICINE PANERAI FERRARI GRANTURISMO CHRONO FER0018

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno
Přátelé, v instalatérských hodinkách se zas tak moc neorienuji, ale nejvíce se mi líbí tyto. Vzhledem k tomu, že se jedná o výrobu pro někoho, kdo je mimo hodinkový segment (Ferrari), tak se ptám: Co Vy na ně?

EDIT: OFFICINE PANERAI FERRARI GRANTURISMO CHRONO FER0018

Nie som si isty ci sa jedna o vyrobu pre niekoho , ponukaju ich aj v Panerai aj vo Fer.......

Moj nazor na ne je ovplyvneny fandenim cervenym raketam ale inak su DOBREEEE

Návštěvník Snow
Odesláno
Nie som si isty ci sa jedna o vyrobu pre niekoho , ponukaju ich aj v Panerai aj vo Fer.......

Bert se ptal co na ně říkají znalci, tak prosím příště nepiš, že si nejsi jistý.

to Bert - jedná se o hodně povedené hodinky a dívám se na ně o hodně radši než na Panerai. Na rozdíl od jiných hodinek, kde by mi vadila příliš velká korunka u Ferrari mám pocit, že tam patří a menší by se nehodila, však se budou obsluhovat v řidičských rukavicích, že.

Z celé řady mám nejradši model California Ferrari Flyback, to je fakt pecka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...