Madenio Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Ahojte, prave som si kupil k Vianociam Tissot PRC 200 - biely cifernik, kovovy naramok. Mam vsak problem, ze 60 - sekundova rucicka chronografu, nesedi vo vynulovanom stave presne na 12tke. Je cca. 3/4 milimetra pred nou. Volal som ohladne toho uz aj do servisu Tissot niekde v Galanate a tam mi pani poradila, ze sa to da nejak manualne doladit, ale ze to zalezi od modelu. Viete mi prosim poradit, ze co s tym? Ist s tym v ramci zaruky do servisu? Su to moje prve hodinky a dost ma to skrie. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) EDIT: Nevšiml jsem si, že se jedná o vteřinovku u CHRONOGRAFU, takže prosím o smazání Díky. Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 ehm....vytáhnout korunku a pomačkat tlačítka chronografu. Měla by se vynulovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madenio Odesláno 28. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Bohuzial taky detail nie som schopny svojim fotakom odfotit. Rucicka je vynulovana, ale lezi kusok pred dvanastkou, v niektorej polohe sa to da tlacitkom "B" posuvat po sekundach a tam je vidno, ze to je nepresne. Aj ked spustim stopky tak ta rucicka nesedi presne na sekundovych poziciach ciferniku . To je vec, ktoru by som od svajciarskych hodiniek necakal hold. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madenio Odesláno 28. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Akurat som bol v hodinarstve si dat skratit naramok a bolo mi povedane, ze ta nepresnost je normalna a ukazoval mi jedny PRC200 co tam mali a robili to iste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Presne ako napisal Gilius, vytiahnut korunku a stlacat tlacidla chronografu. Ja mam model Tissot V8 s identickym strojcekom a ide to bez problemov ehm....vytáhnout korunku a pomačkat tlačítka chronografu. Měla by se vynulovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D_o_S Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 No, ja mam PRS200, a tam vteřinovka v klidové poloze taky přesně nesedí... neřeším to. Jinak jak už bylo řečeno, odchylka se dá regulovat čudlíky po vteřinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Skromny dotaz... Kdyz to jde tak snadno zkalibrovat proc to neudelas???? To ti fakt nevadi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Taky si říkám,jestli jsem neradil zbytečně...zda to pomohlo???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlitos Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 a na kolik tě ty PRC200 vyšly? Uvažuji o nich - jsi spokojený? (když pomineme tu vteřinovku :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siris Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Se přidám do diskuze, já jsem je koupil asi 2 měsíce zpět ve verzi s ocelovým tahem, černý ciferník za 215 USD + 28 USD poštovné se sledováním zásilky. Jinak s vteřinovkou stopek, která úplně přesně při oběhu ciferníku nesedí na vteřinové indexy i přesto, že na indexu 12 ji mám vyrovnanou přesně, mám též problém. Ale i tak jsem moc spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 (upraveno) Takmer vsetky (quarzove) Tissoti cca do 700 eur s tym maju problem , musis to dat hodinarovi. Synchronizacia nepomoze..... neviem kam tym Tissot mieri a hlavne s tymi jednorazovkami vo vnutri A ak ti mozem poradit do Galanty to neposielaj Upraveno 15. ledna 2010 uživatelem Andrej74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Takmer vsetky (quarzove) Tissoti cca do 700 eur s tym maju problem , musis to dat hodinarovi. Synchronizacia nepomoze..... neviem kam tym Tissot mieri a hlavne s tymi jednorazovkami vo vnutri A ak ti mozem poradit do Galanty to neposielaj Ahoj, máš nejaké zlé skúsenosti so servisom Tissot v Galante? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Ahoj, máš nejaké zlé skúsenosti so servisom Tissot v Galante? Ahoj Ano mam. Dali sme tam na reklamaciu hodinky , vratili nam to ze vsetko ok a ked som raz menil datum zostala mi korunka v ruke. Skocil som za hodinarom v auparku kukol tam lupou a vysledok strhany zavt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Ahoj Ano mam. Dali sme tam na reklamaciu hodinky , vratili nam to ze vsetko ok a ked som raz menil datum zostala mi korunka v ruke. Skocil som za hodinarom v auparku kukol tam lupou a vysledok strhany zavt. A ako sa to potom vyriešilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 A ako sa to potom vyriešilo? Tak ze som sa vykaslal na celu predajnu aj so servisom.Opravil som si to sam. Nebudem pocuvat v obchode od predavacky dve na tri ze urcite mi padli a podobne. Bol som v stadiu napisat do Tissotu ale kaslem na to. A ty nie si nahodou z toho servisu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Tak ze som sa vykaslal na celu predajnu aj so servisom.Opravil som si to sam. Nebudem pocuvat v obchode od predavacky dve na tri ze urcite mi padli a podobne. Bol som v stadiu napisat do Tissotu ale kaslem na to. A ty nie si nahodou z toho servisu ? Nie, neboj sa, nie som. Len som si tam dával vymieňať baterku v T-Touch-och, ale naštastie dopadlo všetko dobre... ..aspoň zatiaľ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Nie, neboj sa, nie som. Len som si tam dával vymieňať baterku v T-Touch-och, ale naštastie dopadlo všetko dobre... ..aspoň zatiaľ... A to si posielal az do Galanty? Ved vymenu baterie ti moze spravi kazdy hodinar a zaruka ti nepadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 (upraveno) A to si posielal az do Galanty? Ved vymenu baterie ti moze spravi kazdy hodinar a zaruka ti nepadne. Ja som z Bratislavy, takže mi nerobilo problém ich tam odniesť osobne. To s tou zárukou som nevedel..., a to ti každý hodinár vymení a urobí tlakovú skúšku zadarmo v rámci 2 ročnej záruky? Nerobí to iba zmluvný servis? Alebo? edit: štylizácia Upraveno 20. ledna 2010 uživatelem sharz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Ja som z Bratislavy, takže mi nerobilo problém ich tam odniesť osobne. To s tou zárukou som nevedel..., a to ti každý hodinár vymení a urobí tlakovú skúšku zadarmo v rámci 2 ročnej záruky? Nerobí to iba zmluvný servis? Alebo? edit: štylizácia Ja som musel platit v ramic 2r. za bateriu atd... kde si ich kupil ? Ja na Dunajskej. Ale tam uz nepojdem som sa trochu poucil a rozsiril si obzor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se