Přejít na obsah

Nepresnost rucicky - Tissot PRC 200

Madenio

Doporučené příspěvky

Ahojte,

prave som si kupil k Vianociam Tissot PRC 200 - biely cifernik, kovovy naramok. Mam vsak problem, ze 60 - sekundova rucicka chronografu, nesedi vo vynulovanom stave presne na 12tke. Je cca. 3/4 milimetra pred nou.

Volal som ohladne toho uz aj do servisu Tissot niekde v Galanate a tam mi pani poradila, ze sa to da nejak manualne doladit, ale ze to zalezi od modelu.

Viete mi prosim poradit, ze co s tym? Ist s tym v ramci zaruky do servisu? Su to moje prve hodinky a dost ma to skrie.

Dakujem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohuzial taky detail nie som schopny svojim fotakom odfotit. Rucicka je vynulovana, ale lezi kusok pred dvanastkou, v niektorej polohe sa to da tlacitkom "B" posuvat po sekundach a tam je vidno, ze to je nepresne. Aj ked spustim stopky tak ta rucicka nesedi presne na sekundovych poziciach ciferniku . To je vec, ktoru by som od svajciarskych hodiniek necakal hold.

Odkaz ke komentáři

Presne ako napisal Gilius, vytiahnut korunku a stlacat tlacidla chronografu. Ja mam model Tissot V8 s identickym strojcekom a ide to bez problemov :)

ehm....vytáhnout korunku a pomačkat tlačítka chronografu. Měla by se vynulovat :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Se přidám do diskuze, já jsem je koupil asi 2 měsíce zpět ve verzi s ocelovým tahem, černý ciferník za 215 USD + 28 USD poštovné se sledováním zásilky. Jinak s vteřinovkou stopek, která úplně přesně při oběhu ciferníku nesedí na vteřinové indexy i přesto, že na indexu 12 ji mám vyrovnanou přesně, mám též problém. Ale i tak jsem moc spokojený.

Odkaz ke komentáři

Takmer vsetky (quarzove) Tissoti cca do 700 eur s tym maju problem , musis to dat hodinarovi. Synchronizacia nepomoze..... neviem kam tym Tissot mieri a hlavne s tymi jednorazovkami vo vnutri

A ak ti mozem poradit do Galanty to neposielaj :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Andrej74
Odkaz ke komentáři

Takmer vsetky (quarzove) Tissoti cca do 700 eur s tym maju problem , musis to dat hodinarovi. Synchronizacia nepomoze..... neviem kam tym Tissot mieri a hlavne s tymi jednorazovkami vo vnutri

A ak ti mozem poradit do Galanty to neposielaj :suicide_anim:

Ahoj, máš nejaké zlé skúsenosti so servisom Tissot v Galante?

Odkaz ke komentáři

Ahoj, máš nejaké zlé skúsenosti so servisom Tissot v Galante?

Ahoj

Ano mam. Dali sme tam na reklamaciu hodinky , vratili nam to ze vsetko ok a ked som raz menil datum zostala mi korunka v ruke. Skocil som za hodinarom v auparku kukol tam lupou a vysledok strhany zavt.

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Ano mam. Dali sme tam na reklamaciu hodinky , vratili nam to ze vsetko ok a ked som raz menil datum zostala mi korunka v ruke. Skocil som za hodinarom v auparku kukol tam lupou a vysledok strhany zavt.

A ako sa to potom vyriešilo?

Odkaz ke komentáři

A ako sa to potom vyriešilo?

Tak ze som sa vykaslal na celu predajnu aj so servisom.Opravil som si to sam. Nebudem pocuvat v obchode od predavacky dve na tri ze urcite mi padli a podobne. Bol som v stadiu napisat do Tissotu ale kaslem na to. A ty nie si nahodou z toho servisu ?

Odkaz ke komentáři

Tak ze som sa vykaslal na celu predajnu aj so servisom.Opravil som si to sam. Nebudem pocuvat v obchode od predavacky dve na tri ze urcite mi padli a podobne. Bol som v stadiu napisat do Tissotu ale kaslem na to. A ty nie si nahodou z toho servisu ?

Nie, neboj sa, nie som. Len som si tam dával vymieňať baterku v T-Touch-och, ale naštastie dopadlo všetko dobre... :sweatdrop: ..aspoň zatiaľ...

Odkaz ke komentáři

A to si posielal az do Galanty? Ved vymenu baterie ti moze spravi kazdy hodinar a zaruka ti nepadne.

Ja som z Bratislavy, takže mi nerobilo problém ich tam odniesť osobne. To s tou zárukou som nevedel..., a to ti každý hodinár vymení a urobí tlakovú skúšku zadarmo v rámci 2 ročnej záruky? Nerobí to iba zmluvný servis? Alebo?

edit: štylizácia

Upraveno uživatelem sharz
Odkaz ke komentáři

Ja som z Bratislavy, takže mi nerobilo problém ich tam odniesť osobne. To s tou zárukou som nevedel..., a to ti každý hodinár vymení a urobí tlakovú skúšku zadarmo v rámci 2 ročnej záruky? Nerobí to iba zmluvný servis? Alebo?

edit: štylizácia

Ja som musel platit v ramic 2r. za bateriu atd... kde si ich kupil ? Ja na Dunajskej. Ale tam uz nepojdem som sa trochu poucil a rozsiril si obzor :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...