X-Bob Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Tak se musím také pochlubit Díky jednomu nejmenovanému členu, co pomohl s platbou (díky, pane "Magna" :-) ) a díky Katsu-san mi dnes v poledne přiběhly po 4 dnech a 20 hodinách z Oita až ke mě domů. Taky za to může xjr1, který mě nasměroval k Seiko První rychlé fotky. Dojmy - zpracování perfektní, tah moc fajn. Nevrže Abbote. Co se ciferníku týče, normálně je černý, jen pod určitým úhlem či bleskem foťáku je takový "british racing green". Zkrátil jsem tah o jeden článek, lze snadno i v domácích podmínkách s amatérským vybavením. Luminiscence je perfektní. Na jedné fotce jsou s mými dosavadními potápkami Seiko. Víc asi nemá cenu psát, vše už zde uvedl Abbot a dokonalé foto postnul Mr.Kibík Závěr: jsem nadšený A jestli další hodinky, tak buď Spirit, nebo Monster. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Colisa Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Pěkný přírustek, gratulace...líbí se mi tah-)
JanC Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Zdravím, gratuluji k opravdu hezkým hodinkám. Pomalu mě taky nahlodává pokušení Jestli si pochvaluješ luminiscenci, tak přihoď také nějaké noční foto, ať je to kompletní.
vojt Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Tak je máš, paráda! Moc se mi líbí!
Koniferka Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 krásné hodinky,jestli si nějaké ještě pořídím,tak to budou tyto.jenom k lunetě,abbot se zmínil,že je dosti náchylná na poškrábání,tak kdyby si mohl průběžně okomentovat stav,bylo by to fajn
Návštěvník Kamil Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 To musím vidět! Nejsi ještě zítra v práci?
Gilius Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Alpinisty supr Starší verze se mi sice líbí víc(ani mi nevadí ten automat v tom,to je co říct )...ať Ti dělaj jen radost !!!!
X-Bob Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 to Honza C - udělám teď přes volné dny to koniferka - ok, napíšu to Kamil - jsem, ale jen na otočku asi. Dík za pochvaly Jdu do koupelny, je tam tma, jdu se kochat luminiscencí
fofrak Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Gratulace moc pěkné hodinky, jaké je jejich přesné označení ?
skalis Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) Zda se mi, ze na foru posledni dobou Seiko docela nabira na sile. Bobe. gratuluju! Ten naramek (tah) je original Seiko Oyster 22 mm? Ten si totiz budu zrejme porizovat taky. At hodinky slouzi jen k radosti, o cemz u tehle znacky nemam pochybnost. Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem skalis
abbot Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Gratulace moc pěkné hodinky, jaké je jejich přesné označení ? sarb059
falkkon Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) Moc hezký! Až pújdeš do Monster,tak se přidám. A vezmeš je na ukázku v létě do Bzí ?? Teda pokud ti to dovolí odvaha Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem falkkon
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) to falkkon a X-Bob - až vy dva půjdete do Monster okamžitě přijeďte. Pro jistotu si hned nesundávejte helmy a dejte si rychle stojánek na zem aby vám neupadla mašina na zem, až vám nebývalou silou vaše Monstra omlátím o škeble kašpaři. Eddit - X-Bob hezky se vezeš na japonské vlně . Ať jsou další hodinky přinejmenším Grand Seika hochu. Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem Snow
falkkon Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 to falkkon a X-Bob - až vy dva půjdete do Monster okamžitě přijeďte. Pro jistotu si hned nesundávejte helmy a dejte si rychle stojánek na zem aby vám neupadla mašina na zem, až vám nebývalou silou vaše Monstra omlátím o škeble kašpaři. Eddit - X-Bob hezky se vezeš na japonské vlně . Ať jsou další hodinky přinejmenším Grand Seika hochu. No nic,tak si radši vezmu Steinharty.....pro jistotu
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) No nic,tak si radši vezmu Steinharty.....pro jistotu Věděl jsem, že se domluvíme, dostaneš nejlepší místo u stolu, největší maso a nejvíc piva. X-Bob až podle toho co bude mít na ruce, pokud bude mít Monstra, tak se mu může lehce stát, že nás bude všechny jen obsluhovat. Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem Snow
a&k Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 bez cisel na ciferniku .. presne moj typ. parada. nech sluzia
Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 A já se chystal u tebe na chalupě v létě zastavit Sněžníku. Ale co když si zapomenu sundat Monstra?
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) A já se chystal u tebe na chalupě v létě zastavit Sněžníku. Ale co když si zapomenu sundat Monstra? No, co s Tebou mám dělat. Tak já ty Monstra projednou ustojím, ale jen jednou, ano Kamile? Stejně si myslím, že by si mě poctil návštěvou s kufříkem nebo nečím lepším a ne s Monstry na ruce a HLAVNĚ nehoupej, Monstra máš v prodejním vlákně !!! Budu s Tebou letos počítat, jezdit bude X-Bob, Foundryman, Mechano, falkkon, M916, vojt. Můžeš i přenocovat, možná se Ti bude u mě líbit . Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem Snow
Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Rád se přijedu podívat, ale Monstra mám ještě jedny. Se safírem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se