Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
Ty vole :lol2:

Ty vole :lol2:

Vole :gun_bandana:

vole :lol2:

vole :lol2:

Ty vole.. :lol2: Tohle...

Ty vole neblbni! :) ...

Ty vole tos ...

Ty vole takze ...

A na závěr jeden speciálně pro mě:

Ty parchante! :crying_anim02:

A to by moderátor měl jít vzorem. :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

A navíc si kupuje Marina Militare :thumbsup_anim: Já bych zakázal hodinky všech značek na tomto fóru a bude konečně klid :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

No dobrý no :)..jenže co z toho kdo má, že by honil příspěvky. Možná do těch 50-ti..na koupi a prodej, ale jinak to snad ani nemá význam..nebo mi volačo uniklo? :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Já bych zakázal hodinky všech značek na tomto fóru a bude konečně klid :thumbsup_anim:

Moje řeč, povolil bych jenom ty značky, na které dělal safi recenzi.:D

Odesláno

Stareckej metrosexual Kamil me odhalili.. Fakt je ten, ze me pekne stve ze ma kibi asi o 300 prispevku vic nez ja a nevim jak na nej :lol2:

No dobrý no :)..jenže co z toho kdo má, že by honil příspěvky. Možná do těch 50-ti..na koupi a prodej, ale jinak to snad ani nemá význam..nebo mi volačo uniklo? :)

Proc? No prece pro osobni uspokojeni :) Kazdopadne kdyz to takhle pod sebou vidim tak se za sebe stydim :thumbsup_anim:

Odesláno
To je takzvaná "pánská volenka". :D

A smim teda prosit? :)

fakt...? :o

Prave :( Narusil jsi muj jediny zivotni uspech :thumbsdown_anim: Asi bych ti mel dva tisice prispevku smazat at jsem zase nejakej cas v cele :thumbsup_anim:

VOLEEEEE

Ja jsem se zdesil ze jsem to vsechno napsal dneska a to jsou prispevky i rok stary :lol2:

Odesláno

tak dobre nech mam teda 50.prispevok po roku - ty vole :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...