Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Ty vole Ty vole Vole vole vole Ty vole.. Tohle... Ty vole neblbni! ... Ty vole tos ... Ty vole takze ... A na závěr jeden speciálně pro mě: Ty parchante! A to by moderátor měl jít vzorem.
safi Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) A navíc si kupuje Marina Militare Já bych zakázal hodinky všech značek na tomto fóru a bude konečně klid Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem ¨safi
Diamondking Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 No dobrý no ..jenže co z toho kdo má, že by honil příspěvky. Možná do těch 50-ti..na koupi a prodej, ale jinak to snad ani nemá význam..nebo mi volačo uniklo?
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Já bych zakázal hodinky všech značek na tomto fóru a bude konečně klid Moje řeč, povolil bych jenom ty značky, na které dělal safi recenzi.
Návštěvník Tada Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Jsem myslel, že tady někdo chce návod
pandice73 Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 . Tak to fakt cumim jak nemec na vorloj......
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Stareckej metrosexual Kamil me odhalili.. Fakt je ten, ze me pekne stve ze ma kibi asi o 300 prispevku vic nez ja a nevim jak na nej No dobrý no ..jenže co z toho kdo má, že by honil příspěvky. Možná do těch 50-ti..na koupi a prodej, ale jinak to snad ani nemá význam..nebo mi volačo uniklo? Proc? No prece pro osobni uspokojeni Kazdopadne kdyz to takhle pod sebou vidim tak se za sebe stydim
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 To je takzvaná "pánská volenka". A smim teda prosit? fakt...? Prave Narusil jsi muj jediny zivotni uspech Asi bych ti mel dva tisice prispevku smazat at jsem zase nejakej cas v cele VOLEEEEE Ja jsem se zdesil ze jsem to vsechno napsal dneska a to jsou prispevky i rok stary
Maker Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 No dobrý no ..jenže co z toho kdo má, že by honil příspěvky. Možná do těch 50-ti..na koupi a prodej, ale jinak to snad ani nemá význam..nebo mi volačo uniklo? tak dobre nech mam teda 50.prispevok po roku - ty vole
abbot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 tak dobre nech mam teda 50.prispevok po roku - ty vole Ten padesatej bych si schoval na něco duchaplnějšího
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Hrozny co se to tady na foru deje! Kde je vubec Milis?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se