honza71 Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Ahoj, možná nic nového proznalce, ale dnes na mě vyskočila reklama v magazínu TIME . Kromě 31,34 a 36mm teď jsou tyhle hoďky i ve velikosti 41mm. Myslím, že je to dobrej pokus. Sposta Rolex(ů) odrazuje lidi malým pouzdrem. Co vy na to ?
Ejabejaroz Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Nějak mi není jasné proč ta honba za velkýmí a téměř nenositelnými hodinkami. Chápu velké pouzdro z důvodu buď komplikovaného stroje (perpetual apod.) nebo kvůli vodotěsnosti (popř. odolnosti), ale malý strojek obalený velkým kusem kovu??? Je to opravdu "krásné"???
Ejabejaroz Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Nějak mi není jasné proč ta honba za velkýmí a téměř nenositelnými hodinkami. Chápu velké pouzdro z důvodu buď komplikovaného stroje (perpetual apod.) nebo kvůli vodotěsnosti (popř. odolnosti), ale malý strojek obalený velkým kusem kovu??? Je to opravdu "krásné"???
twinsfather Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Já myslím, že teprve s tímto diametrem si Rolex koupí spousta zákazníků, kteří měli problém pouze a jenom s velikostí. Není to asi v košili nikterak praktické, ale byla to už asi nutnost...na mnohých zápěstích se budou jistě velmi dobře vyjímat!
honza71 Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 To uz ale tak horka novinka neni Já tušil, že jsem neobjevil Amériku. Ale když už jsem na tu reklamu zíral, tak mě napadlo zeptat se vás na názor. BTW hezký hoďky máš v "chlubírně". Za mě jim chybí vteřinovka, ale frajerský jsou. To jo.
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Já tušil, že jsem neobjevil Amériku. Ale když už jsem na tu reklamu zíral, tak mě napadlo zeptat se vás na názor. BTW hezký hoďky máš v "chlubírně". Za mě jim chybí vteřinovka, ale frajerský jsou. To jo. Me se moc nelibej, oproti klasickejm Datejustum ve 36mm jim chybi takova ta "decentnost" - to jsou naprosto dokonaly hodinky, tyhle na me pusobej dojmem oblekovky pro Ramba i kdyz zas tak velky nejsou, ale jsou takovy hruby.. Vterinovka by se hodila, ale ta bude priste.. fakt je ten ze bych neveril ze nekdy vysolim takovy penize za hodinky ktery maj jenom minuty a hodiny
Návštěvník Tada Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Pořád malý... Až budou Datejusty 47mm, tak to bude teprve stát za přemýšlení ne?
honza71 Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Pořád malý... Až budou Datejusty 47mm, tak to bude teprve stát za přemýšlení ne? Víš Tado, mám hodinky 39,40 a 42mm. A tak podle mého názoru jsou prostě 36mm malý a proto vítám, že Rolex přišel i s modelem 41mm. Třeba se nechytne, ale u takové firmy očekávám spíš, že vědí co dělají a nestřílí jen tak od boku.
sibirnaya Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 sice se mi taky libi, a jsem rad, ze tobe taky, nicmene zkus priste trochu mrknout do vlakna nez budes znovu objevovat ameriku... Rolex Oyster Perpetual Datejust II, novy model
honza71 Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 sice se mi taky libi, a jsem rad, ze tobe taky, nicmene zkus priste trochu mrknout do vlakna nez budes znovu objevovat ameriku... Rolex Oyster Perpetual Datejust II, novy model Sorry, ale to nee. Jestli něco zdvojuju, tak to holt může zůstat bez zájmu ostatních členů. Ale přeci při množství informací, co tímhle fórem protečou, nejde při každém ''nápadu'' ověřovat, zda už to tu bylo. (tedy jde, ale ...) Myslím, že je to tu trvale ''zasíráno'' horším způsobem (urážky,nadávky.....) než zdvojováním témat. Navíc řada lidí napoprvé může nějaké téma prošvihnout a tak je i ''kopie'' může zaujmout. Pokud je to zásadní pro fungování fóra nemám nic proti smazání tohoto vlákna a dík za ''originální'' odkaz.
lolohh Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Sorry, ale to nee. Jestli něco zdvojuju, tak to holt může zůstat bez zájmu ostatních členů. Ale přeci při množství informací, co tímhle fórem protečou, nejde při každém ''nápadu'' ověřovat, zda už to tu bylo. (tedy jde, ale ...) Myslím, že je to tu trvale ''zasíráno'' horším způsobem (urážky,nadávky.....) než zdvojováním témat. Navíc řada lidí napoprvé může nějaké téma prošvihnout a tak je i ''kopie'' může zaujmout. Pokud je to zásadní pro fungování fóra nemám nic proti smazání tohoto vlákna a dík za ''originální'' odkaz. To je pravda, je lepší tady mít o každých hodinkách vlákna dvě. Možná radši tři, čtyři by byly asi nejlepší. Je to mnohem lepší než oživit vlákno, které se hodinkám už věnuje (ono by sice bylo na úplně stejné pozici jako to nově založené (tedy v tomto případě první v sekci Rolex), ale určitě zaujme víc než to staré).
honza71 Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 To je pravda, je lepší tady mít o každých hodinkách vlákna dvě. Možná radši tři, čtyři by byly asi nejlepší. Je to mnohem lepší než oživit vlákno, které se hodinkám už věnuje (ono by sice bylo na úplně stejné pozici jako to nově založené (tedy v tomto případě první v sekci Rolex), ale určitě zaujme víc než to staré). ??? Myslíš to tak, že zakládám vlákno, abych byl ''vidět'' ??? To ne. Chodím sem proto, že jsem tomu tady tak trochu (tedy vlastně dost !!!) propad. No a ten dotaz byl momentální impuls, když jsem koukal na reklamu v časopise TIME, kde ty hoď ky prezentují jako NEW. Tož jsem chtěl znát váš názor. To je všechno. Netrvdím, že je ideální zdvojovat, ztrojovat atd..., ale taky si nemyslím, že zdvojování vláken je extra problém ! No a pokud JE, tak OK, již jsem psal :'' Pokud je to zásadní pro fungování fóra nemám nic proti smazání tohoto vlákna a dík za ''originální'' odkaz. ''
lolohh Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 ??? Myslíš to tak, že zakládám vlákno, abych byl ''vidět'' ??? To ne. Chodím sem proto, že jsem tomu tady tak trochu (tedy vlastně dost !!!) propad. No a ten dotaz byl momentální impuls, když jsem koukal na reklamu v časopise TIME, kde ty hoď ky prezentují jako NEW. Tož jsem chtěl znát váš názor. To je všechno. Netrvdím, že je ideální zdvojovat, ztrojovat atd..., ale taky si nemyslím, že zdvojování vláken je extra problém ! No a pokud JE, tak OK, již jsem psal :'' Pokud je to zásadní pro fungování fóra nemám nic proti smazání tohoto vlákna a dík za ''originální'' odkaz. '' Ne, opravdu si nemyslím, že vlákno zakládáš proto, abys byl vidět. Podle mě ses "zviditelnil" zajímavými vlákny (Nezávilsí výrobci HH, Perreletama apod. - snad si tě nepletu ) dost a většina členů o tobě dobře ví. Umíš si představit, kdyby nové vlákno o těch hodinkách založil každý, koho by zaujalo v časopise, jiném časopise, na internetu a nevím kde ještě? Tedy kdyby se všichni chovali tak, jak jsi to udělal ty? Bylo by tu 40 vláken o těch Roládách.
honza71 Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Ne, opravdu si nemyslím, že vlákno zakládáš proto, abys byl vidět. Podle mě ses "zviditelnil" zajímavými vlákny (Nezávilsí výrobci HH, Perreletama apod. - snad si tě nepletu ) dost a většina členů o tobě dobře ví. Umíš si představit, kdyby nové vlákno o těch hodinkách založil každý, koho by zaujalo v časopise, jiném časopise, na internetu a nevím kde ještě? Tedy kdyby se všichni chovali tak, jak jsi to udělal ty? Bylo by tu 40 vláken o těch Roládách. Však já vím, že měl sibirnaya pravdu. Ale protože jsem ''teprve'' druhej , tak jsem v tom zas takový problém neviděl. Ale to už bych se opakoval. Příště si zkusím dát pozor, to je jasný. BTW Rolex není moje krevní skupina, ale jsou na dobrý cestě. Začli zvětšováním pouzdra a teď už jen chybí, aby sundali tu příšernou lupu ! Jenže to už pak nebude Rolex, co ??? OK zavírám to tu. Případné další názory na teno model šup do origo vlákna :SEM
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.