Jay Doll Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Taky jsem si dovolil udělat pár foteček, které bych sem rád přidal
M916 Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Moc se mi to líbí; krásné hodinky pro jistě krásnou manželku/přítelku na hodně krásných fotkách. Díky.
Jay Doll Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Musím se k něčemu přiznat... Pokud by se vám zdálo, že styl focení se trošku podobá některému ze zdejších častých přispivatelů tak máte pravdu, podobnost není zcela náhodná . Před nedávnem jsem totiž absolvoval VŠFH (Vysoká Škola Focení Hodinek) a rád bych poděkoval mému profesorovi Kibimu za obětavé rady o focení hodinek. Berte prosím fotky v tomto vláknu jako takovou závěrečnou práci, kde se ukáže, zda-li jsem hoden toho fotit hodinky či nikoli.
Jay Doll Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Děkuji. Doufám, že se mi jednou podaří do těch fotek vpravit nějaký originální prvek, nějakou vlastní invenci, poznávací znamení nebo prostě jen nápad. Ale to focení je fakt dřina ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se