Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kdo z vas, kdo si nechal delat opravu ve svycarsku (Heuer) dostal osobne podepsane prani od Vanessy?

Jen me udivilo ze tam je fakt propiskou napsane prani a podepsane.

V dnesni dobe necekane a mile.

Stepan

Odesláno
  Stepino napsal:
kdo z vas, kdo si nechal delat opravu ve svycarsku (Heuer) dostal osobne podepsane prani od Vanessy?

Jen me udivilo ze tam je fakt propiskou napsane prani a podepsane.

V dnesni dobe necekane a mile.

Stepan

Člověče já ne... Asi je těch zhruba 1000 CHF za renovaci přece jen malá částka. :) A nebo mně to prostě nedošlo. Mně už pošta nedoručuje nic... Kdy ti to přišlo?

Viktor napsal:
Who the **** is Vanessa :D?

Edit: Kdo je ku..a Vanessa?

Vanessa Ahoussi - důstojnice pro renovace u TAG Heuer. :)

Odesláno (upraveno)

jak pise Kalifx - kontakt u TAG Heuer pro customer service.

prislo mi to mezi svatkama.

zde je dukaz (foceno mobilem pod zarivkama ... jsou tam i jine podpisy, ale to je jen od reditele a viceprezidenta skupiny :-D)

EDIT:

z fotky to neni vubec videt ale je to opravdu krasne PF-ko (vytlacovany napis 150 ktery je poskladany z malych soucasti hodinek - rucicky, kolecka atp. na druhe strane vytlacovane Tag Heuer Monaco V4)

post-980-1262705022.jpg

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno

Fakt príjemné ... asi si tam nechal viac než liter frantíkov, alebo si bol božským omylom zaradený do zoznamu ... Ale :speak_cool: palec hore, toto by som si archivoval ...

Odesláno

...Stepino, nie si sám, kto dostal osobný pozdrav od Vanessy a jej kolegov. Taktiež som obdržal obdobný pozdrav - vlastnoručne písaný s uvedením môjho mena a...navyše v obálke (bola väčšia a s bublinkami ako tá v ktorej bol vianočný vinš) som si našiel aj vianočný darček v podobe TAG Heuer pera...kam sa hrabe Parker... Keď sa mi prestanú triasť ruky a omladnem, tak ho odfotím. S pozdravom, Pišta

Odesláno (upraveno)
  Pista napsal:
...Stepino, nie si sám, kto dostal osobný pozdrav od Vanessy a jej kolegov. Taktiež som obdržal obdobný pozdrav - vlastnoručne písaný s uvedením môjho mena a...navyše v obálke (bola väčšia a s bublinkami ako tá v ktorej bol vianočný vinš) som si našiel aj vianočný darček v podobe TAG Heuer pera...kam sa hrabe Parker... Keď sa mi prestanú triasť ruky a omladnem, tak ho odfotím. S pozdravom, Pišta

jo nedelal jsem si nadeje ze jsem sam, ale jsi lepsi, protoze ja zadne pero nedostal. sice ho uz davno mam uplne z jineho zdroje, ale i tak...

:-)

P.S. co jsi nechal opravovat za vintage kousek?

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno (upraveno)

P.S. co jsi nechal opravovat za vintage kousek?

STEPINO, žiaľ nie som ešte tak ďaleko aby som vlastnil "vintage" HEUER-ky (snáď na nejaké pekné AUTAVIE, alebo CARRERY staršieho dáta sa raz "nakopnem"). S Vanessou sme vzájomne minulý rok mimoriadne intenzívne komunikovali ohľadom nových "LINK Calibre S", resp. pri riešení mojej reklamácie a problému s nepresnosťou pri používaní časomiery. Výsledkom (som presvedčený, že hlavne vďaka ochote, pomoci a profesionalite Vanessy) reklamácie a siahodlhej "tortúry" (príslušné komentáre je možné nájsť TU) sú moje nové LINK Calibre 16 (automatický chronograf - ak sa nemýlim "poháňaný" srdiečkom od ETA 7750), z ktorých som stále ako malé decko z nového macíka neskutočne unesný. Zdraví, Pišta

Upraveno uživatelem Pista
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Hm, tak to vypada, ze cim vice reklamujes a prudis, tim vice dosatnes :) Ja reklamoval taky opravu hodinek a rislo mi to prani, mozna kdybych rval vice, dostal bych i pero :) Ale musim rict ze me to moc potesilo...

Odesláno

SLANINKA, myslím, že to pero tam "hodili" kvôli "výčitkám svedomia" a nie kvôli môjmu "mimoriadnemu vopruzovaniu". Pravdou však je, že keď som tam tie hodinky posielal prvý krát, tak som do balíčka pribalil aj ja malú pozornosť zo Slovenska - možno práve na oplátku mi poslali to "perečko". Zdraví, Pišta

Odesláno
  Pista napsal:
SLANINKA, myslím, že to pero tam "hodili" kvôli "výčitkám svedomia" a nie kvôli môjmu "mimoriadnemu vopruzovaniu". Pravdou však je, že keď som tam tie hodinky posielal prvý krát, tak som do balíčka pribalil aj ja malú pozornosť zo Slovenska - možno práve na oplátku mi poslali to "perečko". Zdraví, Pišta

:thumbsup_anim: snáď si im tam nedal C4, alebo niečo podobné - nestále ... ??? :blowup:

Odesláno
  herrkomisar napsal:
:thumbsup_anim: snáď si im tam nedal C4, alebo niečo podobné - nestále ... ??? :blowup:

...hmmm...to radšej nechajme na starosti iným "kompetentným" príslušníkom a politikom, ktorí z nás urobili za posledné týždne vo svete takých "primitívov", že sa už vôbec nečudujem často kladeným otázkam v zahraničí, či máme telefóny, vodovod, kanalizáciu a podobne....Každopádne o chvíľu budeme mať na to naozaj "kompetentných" - minimálne troch "čávov" dovezených z Guantanáma - novoročný darček od dlhoročného priaznivcu TAG Heuer - "tovarišča" Obamu. Chce sa mi zvolať: Vivat Beňovský!!!!

P.S. Veľmi sa Vám všetkým ospravedlňujem za hodinkovo absolútne neaktuálny príspevok, Pišta

• po 4 týdnech...
Odesláno

pro ty kdo znali Vanessu Ahoussi, tak jiz nepracuje pro TAG HEUER a misto ni je jiny kontakt.

tak jen aby jste se ji nepokouseli psat... za tu dobu co se pokousim sbirat Heuer tak uz je to druha holka co odesla od LVMH group.

kdyby nekdo chtel tak novy kontakt dam pres SZ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...