cecil Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Gillusi chci se zeptat jak moc jsou ty Jasony nedosažitelné? Je to pár měsíců co jsem je viděl na polském allegru ve velmi slušném stavu za 100zl v kup ted. A ještě jsem váhal zda je nekoupit líbily se mi, asi jsem udělal chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Tak to jsi zaváhal....já je třeba na ebayi nikdy neviděl........ani jinde. Jsou "rare",žádané a v dobrém stavu.......to je skoro utopie. Jaká barevná varianta tam byla???Černá???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 myslím že stejné jako na tvém obrázku, a byly velmi málo nošené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 100 zlatek by si Gille určitě dal co? no škoda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 dal......hele,když na ně někde kápnete,dejte mi vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 jen tak nevíte jsou tohle g-shocky nebo né ,vím že jsem je na někom kdysi viděl a přišly mi celkem zajímavé robustní. obrázek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 jen tak nevíte jsou tohle g-shocky nebo né ,vím že jsem je na někom kdysi viděl a přišly mi celkem zajímavé robustní. jsou..je to řada DW 8xxx (přesný číslo nedám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 jo jsou fajn a za pár babek cca 1200kč+- na rasovaní atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 to nejsou G-shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 to nejsou G-shocky já myslím,že jo...stejnej modul,jako ve Stargatech......: http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/DW-8xxx/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 no DW-8xxx g-shock je, ale toto neni DW-8xxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 no DW-8xxx g-shock je, ale toto neni DW-8xxx ok....a je to co??? Rozuměj,já se nepřu,nechám se rád poučit...nejsem neomylnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 (upraveno) v Casiech se nevyznam, jen v geckach, ale ty z tveho odkazu jsou prece uplne jine, nez ty na fotkach zde postnutych. Mam dojem, ze se tyto kdysi resily i na WUS. Upraveno 6. ledna 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trasermaniak Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Jak to tady pročítám tak zjišťuji že ty frogy jsou opravdu takové TOP z G-ček. Čímdál víc se mi líbi ten recenzovaný model gw-200MS, s čím mám ale trochu problém je to vyosení vůči pásku, ale to je asi o zvyku. I když opticky se mi to fakt nezamlouvá, možná kdybych je měl za ruce změnil bych názor. Díval jsem se, že se několik kusů objevilo i v prodeji a jak na potvoru teď nic. Třeba se poštěstí a časem se zase něco objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Ta žaba na dýnku je prostě úžasná.To snad vyrovná i fakt,že se mi téměř všechna "géčka" po designové stránce tak nějak ani moc nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Tak je nos zabou nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se