tombed Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 za mě Flagship - jsou vyváženější, datum na šestce, já rád, Silver arrow - disproporce mezi velikostí pouzdra a délkou nožek
lupinus Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Jednoznačně silver arrow, stříbrná barva mi přijde univerzálnější. Zlato na hodinkách prostě nějak nemusím, i když Flagship mají zase zajímavěji udělané indexy, takže ideálně z těhle dvou sbastlit jedny hodinky:o)
Otto Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 tombed napsal: za mě Flagship - jsou vyváženější, datum na šestce, já rád, Silver arrow - disproporce mezi velikostí pouzdra a délkou nožek Přesně, ta disproporce pouzdra a nožek mě tahá oči.
spiderer Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Ty vlevo, libi se mi o dost vic, navic mi na tech na pravo vadi zlate (zlacene) indexy..
puralex Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 sem pro silver arrow, prijdou mi sportovnejsi/univerzalnejsi ...
Ciferník Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Flagship, i když mi u nich hodně vadí to datum. Takhle vypadala původní předloha, která se vyráběla v 50. a 60. létech (kalibr 30L).
Z. Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Ciferník napsal: ... Takhle vypadala původní předloha, která se vyráběla v 50. a 60. létech (kalibr 30L). Tak tohle je paráda! Oproti nim jsou ty současné bohužel krokem zpět.
Rambo Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 za mě Flagship vyloženě jako oblekovky a Silver Arrow na takovéto běžnější nošení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se