clk Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 Chci si udělat si radost a přemýšlím nad HUBLOT King Power Foudroyante Black Magic,nebo Vulcain Cricket X-Treme Automatic....rád si přečtu rady a poznámky
StanoBare Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Obe posobia vyrazne, maju vsak rozdielne funkcie, Hubloty flyback? Hublot je viac vyraznejsi a robustnejsi....uz len puzdro, ak dobre citam, ma 48mm a ak bez korunky, tak to je delo, az prilis. Za mna jednoznacne dream watch Vulcainy, ale ovela viac sa mi pacia Revolution - krasne cestovatelske hodinky, casove pasma, alarm, date a to este vcelku prehladnej a uhladnej forme. Aj tvoj vyber - Xtreme diversky sa mi tiez velmi pacia, niekde som cital, ze posobia tak nesurodo, ale nemyslim. Su skor v tej konzervativnejsej a osvedcenej podobe. Paci sa mi aj Vulcain nadpis na kaucuku. Cricket je legenda. Cvrcek uz mozno zmenil zvuk, lebo bol taky drsnejsi...:-)) a mal by si ho pocut aj pod vodou. pisem o tychto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem StanoBare
clk Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 Obe posobia vyrazne, maju vsak rozdielne funkcie, Hubloty flyback? Hublot je viac vyraznejsi a robustnejsi....uz len puzdro, ak dobre citam, ma 48mm a ak bez korunky, tak to je delo, az prilis. Za mna jednoznacne dream watch Vulcainy, ale ovela viac sa mi pacia Revolution - krasne cestovatelske hodinky, casove pasma, alarm, date a to este vcelku prehladnej a uhladnej forme. Aj tvoj vyber - Xtreme diversky sa mi tiez velmi pacia, niekde som cital, ze posobia tak nesurodo, ale nemyslim. Su skor v tej konzervativnejsej a osvedcenej podobe. Paci sa mi aj Vulcain nadpis na kaucuku. Cricket je legenda. Cvrcek uz mozno zmenil zvuk, lebo bol taky drsnejsi...:-)) a mal by si ho pocut aj pod vodou. pisem o tychto: ..........Hublot jsem měl již na ruce,přišly do ČR dva kousky,je to limitka 500 kusů....Vulcain jsem ještě neviděl(taky limitka 300 kusů)....rozhodnu se,až uvidím Vulcain....jinak díky za názor
jankoxxx Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 kvalitativne neni urcite co riesit pri oboch. osobne by som radsej volil vulcain. posobia na mna ucelenejsim dojmom (aj ked na hodinkach cervenu farbu moc rad nemam).
sureshot Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 Za mna urcite Hublot, len cisto pocitove rozhodnutie ( bez ohladu na parametre a pod). robia krasne veci. Vyzeraju krasne oboje ale pre mna Hublot vitazi
clk Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 kvalitativne neni urcite co riesit pri oboch. osobne by som radsej volil vulcain. posobia na mna ucelenejsim dojmom (aj ked na hodinkach cervenu farbu moc rad nemam). ....právě ta červená s černou se mě osobně moc líbí....chtěl jsem Audemars Piguet off-shore,ale není(snad by mělo být)zastoupení v ČR....
clk Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 Za mna urcite Hublot, len cisto pocitove rozhodnutie ( bez ohladu na parametre a pod). robia krasne veci. Vyzeraju krasne oboje ale pre mna Hublot vitazi Hublot byly na ruce opravdu nádherný....je na nich vidět,že nynější pracovník u Hublot,začínal u Audemars Piguet...
StanoBare Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 ..........Hublot jsem měl již na ruce,přišly do ČR dva kousky,je to limitka 500 kusů....Vulcain jsem ještě neviděl(taky limitka 300 kusů)....rozhodnu se,až uvidím Vulcain....jinak díky za názor Presne tak, limitky su obe Hublot aj Vulcain. Pri rozhodovani pomoze aj co vlastne od hodiniek ocakavas. Chces znacku, alebo plus funkcie a vyuzitie. Viac prakticke sa mi zdaju Vulcainy...chrono u Hublot...kolkokrat to vyuzijes? Ak castejsie, OK, ak sem tam a ide ti o vizual, potom by som pozrel este iny typ, kde je odcitanie casu viac a v cistom zvyraznene. Vulcainy v CR by mal mat, aspon co som sa docital Hodinarstvo H.Schediwy & syn.
Marekh Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 JA som za Hublot... je to moja srdcovka...
Marekh Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Myslim, ze v str. europe je Hublot viac komercne chapany. Ale aj tak u mna vyhrava Hoblot...
cali Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Jasne ze Vulcain. Ked si mam predstavit chlapika ktory chce aby kazdy z 20tich metrov videl ze ma hodinky za stvrt mega predstavim si chlapika s Huboltami.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se