poiuztre Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 jednoho dne, pár týdnů před vánoci, řešil zdejší chronomagčlen "abbot" svoje dilema, který svůj nový winder si nechat ..eben nebo třešeň? ..no, nebudu Vás zdržovat ..vybral si eben a mě poslal tu třešeň ..hezký, funkční, ale to hlavní: můj první.... ..děkuji abbote ..můj "první" doma: ....CO to zase máš?? ..na CO to je?? ..na hodinky? ..aha ..PROČ tam nemám dávat ty svoje?? ..PROČ to ty moje nepotřebujou?? ..aha ...................jo, už jsem to pochopila ..děkuji abbote ..ne, vážně děkuji, koupil jsem domů vánoční dárek i díky Tobě a mám z něj velikou radost ..tak tady můj první příspěvek: BREITLING WINDRIDER CHRONO COCKPIT ..
abbot Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Člověk sedne z rána k pc ještě s polozavřenejma očima a nejdřív sem nevěděl jestli ještě nespim , ne mám velkou radost, že máš radost a gratuluju k pěkným hodinkám ...
honza71 Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Ahoj, gratuluji k hodinkám a k winderu (mám svůj první ''na cestě''). K tý konverzaci raději nříkat nic.
arnie2000 Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Paradne hodinky,gratulujem,aj k winderu
jiriskopal68 Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Gratuluji, krásné hodinky a tá červená jím náramně padne
poiuztre Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Člověk sedne z rána k pc ještě s polozavřenejma očima a nejdřív sem nevěděl jestli ještě nespim , ne mám velkou radost, že máš radost a gratuluju k pěkným hodinkám ... ..a od rána do večera: zeptej se mě kolik je hodin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se