Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Brouk napsal: Jo, tak tenhle strojek jsem opravdu neznal. (kupovat je nebudu ) To já taky ne (myslím kupovat). Ono je těch "nových" značek hodně, v Číně ti udělají cokoliv, napíšou ti na číselník taky cokoliv, jen koupit dostatečné množství.
instant Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 martin1974 napsal: No "nahrubo obšlehnuto bez kouska cti v těle" úplne nie, ale ciferník a rúčky " trochu inspirováno" u Bell & Ross prípadne Sinn áno. Tým nechcem znevažovať. Pozrel som si ich stránku - pútavý príbeh o dvoch starých otcoch zakladateľa značky Techné, vyznamenaných za statočnosť v 1. svetovej vojne... Jednoducho, ak značka nemá históriu, je nutné ju vytvoriť... Kaliber je čínsky Sea-gull ST-1901 vyrábaný spoločnosťou Sea-gull v čínskom Tajine, ale navrhnutom a (vyrábanom rovnako ako) vo Švajčiarsku kaliber Venus 175 - doslovný preklad z ich stránky. Kaliber samostatný nehodnotím, len je zavádzajúce, ak si čínska firma produkujúca hodinky dá názov Techné, spomína 1. svetovú vojnu a Švajčiarsko... Cena 404,98 - 513,53USD??? robia to aj ine ako čínske firmy a predávajú za iné peniaze ako 500 usd. V tomto prípade treba priznať, že tie západoeurópske majú o niečo hodnovernejšie rozprávky /a.k.a. marketing/. K tomu strojčeku - podobne ako Poljot 3133 sa jedná o legálnu licenciu swiss originálu - ak sa mýlim nech ma niekto opraví. 500usd je za tieto hodinky samozrejme vysoká cena, aj keď sú v rámci svojej kategórie celkom pohľadné.
jankoxxx Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 hodinky su to celkom pekne. inac kaliber co je vo vnutri by som oznacil ako za podareny. v mojich precistach slape spolahlivo a odchylka je do +10s za den. akurat sa mi trochu na nich posahal chronograf (supnem to k hodinarovi a uvidim...).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se