Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Mi asi před dvěma lety nabízel na hlavním nádraží cikán speedmastery s krabičkou. bylo mi jasné, že jsou kradené a nekoupil jsem je, ale pak jsem si říkal, jaký jsem debil. chtěl asi 10k, můžná bych to usmlouval na míň. otázkou je, jestli byly pravé, ale vypadaly.

V tom hodinarstvi v BB se ty moonwatche valely po zemi...asi to byl vyhradni breitlingar:-)

Odesláno
V tom hodinarstvi v BB se ty moonwatche valely po zemi...asi to byl vyhradni breitlingar:-)

už i pouliční zloději jsou dneska vybíravý :D

ty brajtle určitě prodá (pokud nešel na objednávku)....každý zboží má svýho kupce...

Odesláno (upraveno)

na predvolebnom letaku od Smeru sa pise: Znizili sme zavaznu kriminalnu cinnost o 35%... samozrejme letaky tlacili este Sheronom, este pred emisiami, este pred pozemkami FNM...

Upraveno uživatelem StanoBare
Návštěvník SukHoi
Odesláno
To bol riadny barbar. Keby existovala funkčná medzinárodná databáza kradnutých hodiniek s výrobnými číslami, podobne ako u Rolexu, tak by bolo možno takých zlodejstiev menej.

všechno je v plenkách, ale někteří se snaží

Odesláno
No tak pani ktory si chcel rychlo zadovazit hodinky a nechcelo sa mu setrit ? :D

inak v takychto pripadoch by som aj pouvazoval o vrateni stredovekych trestov (useknutie oboch ruk:))

Mne je lupez z poisteneho klenotnictva 1000 x milsia, ako ked okradnu alebo napadnu sukromnu osobu.

Akurat ma prekvapuje ako lahko to cele prebehlo a tiez, ze maju zaznamy len z jednej usmudlanej kamery :thumbsdown_anim:

Odesláno (upraveno)

Vam to nepride cele nejake take teatralne?

Klenotnictvo sa da predsa vylupit (predpokladam), aj v jednoduchsej lokalite a s mensim humbukom okolo.

Ja by som si ako vysetrovatel urcite polozil otazku, ci tam neslo primarne skor o nieco ine ako o lup...

Napriklad ukazat ze sucasna SBSka v Auparku by mohla byt vymenena, pripadne nieco podobne? (konkurencny boj? vybavovanie uctov?)

Inymi slovami, naco tie dymovnice a tolka teatralnost? A preco prave teraz? Ked je tam plno Mercedesov okolo a teoreticky predpoklad zvysenej ochrany objektu?

Ci som sam, komu napadli taketo otazky?

Upraveno uživatelem TomAnt
Odesláno
Vam to nepride cele nejake take teatralne?

Klenotnictvo sa da predsa vylupit (predpokladam), aj v jednoduchsej lokalite a s mensim humbukom okolo.

Ja by som si ako vysetrovatel urcite polozil otazku, ci tam neslo primarne skor o nieco ine ako o lup...

Napriklad ukazat ze sucasna SBSka v Auparku by mohla byt vymenena, pripadne nieco podobne? (konkurencny boj? vybavovanie uctov?)

Inymi slovami, naco tie dymovnice a tolka teatralnost? A preco prave teraz? Ked je tam plno Mercedesov okolo a teoreticky predpoklad zvysenej ochrany objektu?

Ci som sam, komu napadli taketo otazky?

Povedal by som, ze Aupark ponuka predovsetkym dobry ustup do Sadu, co je urcite lepsie ako behat ulickami v centre. Nad zapalnymi flasami som tiez rozmyslal. Podla mna ich pouzili, aby vytvorili dojem velkej akcie a tiez aby bolo jasne, ze to myslia vazne :)

Inak by som SBSke velmi nefandil. Kolko ich tam moze byt v noci, dvaja?

Odesláno

Mne osobne Sad Janka Krala nepride ako dobra ustupova zona (pre odjazd autom, nepredpokladam ze boli peso). Staci odrezat cestu pri Inchebe a pri Starom Moste a zlodej moze ist akurat tak peso cez Dunaj...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...