Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

spajdre, prosim te jak jsi to nasvecoval pred focenim? ja si porad lamu hlavu s tim, jak to nasviti (a nasledne vyfotit) aby to melo nejakou vypovidaci schopnost e nesvitilo to jak kolotoc, kdyz pak v reale to vydrzi takhle vyrazne svitit jenom par minut (nebo dyl, to je fuk... proste si rikam jestli existuje nejaky dobry postup. zatim jsem na nic neprisel.)

Odesláno (upraveno)

Ted si Petu pekne nasral.Copak nepoznas jasny Petruv rukopis.Spajdr by je tak nanejves opatlal merunkovou zmrzlinou :thumbsup_anim:Jen doplnim.Mel jsem podobne,jen od mene vehlasne znacky a musim konstatovat,ze pomer cena-vykon byla suprova..................delam si prdel,chci vzbudit velkeho YPA..........

post-4087-1263647627.jpg

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

..a spajdr to dela v podstate jak bajkr - nasvitit, udelat pritmi a fotit :)

Ted si Petu pekne nasral.Copak nepoznas jasny Petruv rukopis.Spajdr by je tak nanejves opatlal merunkovou zmrzlinou :thumbsup_anim:

Parchante! Ja bych jim dopral levandulovy zabal :)

Odesláno

Krásné fotky.Už dlouho se rozhoduji jestli mám napsat nebo ne,tak snad mi majitel tohoto vlákna odpustí a zároveň třeba i poradí jak vypadá prostředí aby vznikla taková kvalitní fotka.Z vlastní zkušenosti vím že nafotit hodinky není uplně jednoduché.Tak jetsli můžu poprosit o fotku,prostě takovou koláž před samotným vyfotografováním hodinek.Jinak opravdu nádherné fotky s luminescecí a ještě k tomu Panerai,jedna z mích TOP 10,takže jedna fotečka půjde hned na plochu PC jestli to nebude vaďit.

Odesláno

cubic: Ani se neptej :D, jinak budeš překvapen...

Fotím to na černé židli, na ni je položená zelená košile, která je vidět, foťák se setovým objektivem - Nikon D40 ( 18-55mm ) a asi třicet let starý stativ:D Jo a ještě jedna baterka, kterou to vždycky nasvítím... Fotky stojí za prd, ale slíbil jsem majiteli, že se o něco pokusím, tak aspoň takhle.

Odesláno
cubic: Ani se neptej :D, jinak budeš překvapen...

Fotím to na černé židli, na ni je položená zelená košile, která je vidět, foťák se setovým objektivem - Nikon D40 ( 18-55mm ) a asi třicet let starý stativ:D Jo a ještě jedna baterka, kterou to vždycky nasvítím... Fotky stojí za prd, ale slíbil jsem majiteli, že se o něco pokusím, tak aspoň takhle.

:rolleyes: nechápu jak se ti to mohlo takhle povést.Je tam prostě vystiženo přesně co jsi chtěl,co byl záměr to jsi vyfotil!!!A blesk byl použitý,nebo jsi si jen hrál s časem užávěrky(nebo jak se tomu nadává) že byla déle otevřená?

Odesláno
..na ni je položená zelená košile..

To je kosile? Ja myslel ze je to uterka na nadobi - mam jednu s velmi podobnym vzorem :) Kazdopadny fotky vyborny jen co je pravda, ja svoje aranzma snad ani popisovat nebudu nebo byste me z chronomagu vyobcovali :)

Odesláno

cubic: Přesně tak, jak píšeš, když se podíváš na sekundovku, tak uvidíš, že uzávěrku jsem akorát nastavil na cca 15-20s a to je celé :)

Nemám ani blesk, prostě jsem takový STS- Chvojkovice Brod - Koudelka :D

spajdy. Vole, však to je Tvoje značka - Pepek Jeans... Fotky stojí za prd, ale Tomáš bude rád aspoň za to, doufám :D

Odesláno
cubic: Přesně tak, jak píšeš, když se podíváš na sekundovku, tak uvidíš, že uzávěrku jsem akorát nastavil na cca 15-20s a to je celé :)

Nemám ani blesk, prostě jsem takový STS- Chvojkovice Brod - Koudelka :D

spajdy. Vole, však to je Tvoje značka - Pepek Jeans... Fotky stojí za prd, ale Tomáš bude rád aspoň za to, doufám :D

Aha,už jí vidím mršku malou.Děkuji za rady,fotografování není zrovna můj koníček ale každá povedená fotka udělá radost.Zkusím to!!!Mám známého co se baví fotografováním tak půjdu na školení jak se takové uzávěrce nastavuje čas

Odesláno

Starej Pepek se asi inspiroval uterkama v Tesku kdyz nevedel z ceho a jak to ma usit, ma to aspon rukavy nebo to na sebe navliknes jak pytel a doufas, ze ruce nebudes potrebovat? :)

Odesláno (upraveno)

cubic: Máš možnosti na foťáku, třeba prioritu clony, času, atd... Tyhle noční fotky s luminiscencí vždycky nastavím právě na prioritu času a pak si nastavím, zda třeba chci, ať to nastaví uzávěrku na 5-30s, podle toho, jak to má být tmavé a nebo světlé ta fotka a pak zmáčknu, ještě si tam ale dám 10s samospoušť, ať to stihnu nasvítít tou baterkou :D

Každopádně, já tomu fakt prd rozumím - myslím focení, hodinkám vlastně taky... Určitě se pak pochlub a hoď fotky... Lidi tady strašně málo fotěj - vlastně jen kibi, spajdy a pár dalších a je to škoda. :(

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

line jsem mírně pod vlivem, proto mi to nedochází... kurňa proč pláčou?

Peťane hezké, ale zkus něco ve tmě... zajímavé, že noční lumi vychází barvou jako peprmintka... live mi přijdou jinačí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...