Návštěvník krystekomega Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Peta-Biker great photos. PAM 088 is beautiful.
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 že jo??? a jsem rád, že mi je fotil Peťa-Biker
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) A já jsem rád, že jsem je mohl dát tady - na Chronomag, kde se z fotek můžem radovat všichni společně. Upraveno 1. února 2010 uživatelem Peta-Biker
Dantechno Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tombede, nosis je porad nebo to jsou hodinky pro zvlastni prilezitost?
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Dane pravidelně, střídám je, dnes už jenom s moonwatchema...
Dantechno Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Moc se nam na srazu libily... Prisly mi takovy luxusne-svatecni.
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 doufám, že ještě nějaký sraz zažijeme... dlouhý stůl, půlka se šípkovou, půlka se zelím!
tombed Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 pár pokusů o stylové fotky od moře...
Návštěvník salamio Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 tombede, je pěkné, že jsi vzal hodinky na výlet. Ale uvědomuješ si, že my všichni, co se na ty tvé fotky musíme dívat, teď tady mrzneme?
tombed Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 dyť já už zase taky... a to jsem to měl spočítané, že se vrátím do předjaří, kua,já chci zpět!
marosh Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 tombed, ty se moc neřídíš starým dobrým : prosze pana , bonď pan, panu czlowiekem. Ty si pěkná kurwa provokatér s těma vyvezenýma italskýma potapkáma kajsi do Asije nebo kajs to byl...
tombed Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 mám ti to nějak pomotané, poslední roky jezdím k moři v zimě, abych si prohřál hlavové kosti, a jsem rád, když lyže stihnu jednou za zimu...
lib Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Fotky máš tematicky sytý, to se musí uznat, provokatére! Jen příště nebuď bábovka a vezmi je do moře na kůži. Tak to má být!
David_B Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Tome, ale do vody jsi je nevzal, že???
tombed Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Jen jsem je omočil Davide, aby poznaly chuť oceánu:), jinak jsem šnorchloval s tíhmhle:
David_B Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Jen jsem je omočil Davide, aby poznaly chuť oceánu:), jinak jsem šnorchloval s tíhmhle: Tak jestli jsi je "omočil" tak poznaly chuť úplně něčeho jiného než oceánu
Peta-Biker Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 marosh Ti to napsal pěkně. My tu mrznem a pán si jede čvachat dupu k oceánu. Hanba Ti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se