Dantechno Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 no jo jestli máš doma tohle tak to je poklad - za to si koupíš plnej pytel traserů a zbyde i na paneraie pro little w No vidis YPO zes mu je pomohl najit
Návštěvník YPO Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 No vidis YPO zes mu je pomohl najit teď už jenom najít kupce - obávám se, že tady to nikdo nezaplatí
Karlos Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Trošku mě to tady překvapuje :-). Perfektně jsem si tu (ještě neregistrovaný) přečetl o hodinkách a dokonce si i vybral co si nechám koupit k narozkám Traser Comander 100 titan - což se mi bude skvěle hodit v práci. pak jsem si početl o značce Lange a Söhne(a taky se podíval co stojí ta značka dnes) a vzpoměl si na to dědictví... To chápu. Na takovéhle hodinky člověk zapomene jedna dvě
pedrot Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 teď už jenom najít kupce - obávám se, že tady to nikdo nezaplatí Tak uvidíme až dodám fotky ..................... Ale celkem věřím,že jsi je trefil.
Návštěvník YPO Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Tak uvidíme ........ to jsem chtěl slyšet
pedrot Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 to jsem chtěl slyšet ok měj se, pošlu ti upozornění /to tady asi nějak jde....../
Návštěvník YPO Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 ok měj se, pošlu ti upozornění /to tady asi nějak jde....../ stačí zmáčknout tlačítko report, že jsou na prodej
pedrot Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 stačí zmáčknout tlačítko report, že jsou na prodej .........jsi říkal že to tu nikdo nezaplatí.......... :-)
azeppelin Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 mimo trezor?... to jakože tyhle šmejdy se válely v kredenci a v trezoru jsou cenější hodinky?
Karlos Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Néé. To jako že kdyby vytrhli trezor ze zdi a pak ho v lese otevřeli, našli by v něm jen dvoje primky a Rudé právo. Všechno cenné bylo důmyslně ukryté v kredenci v krabici od kakaa
azeppelin Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Néé. To jako že kdyby vytrhli trezor ze zdi a pak ho v lese otevřeli, našli by v něm jen dvoje primky a Rudé právo. Všechno cenné bylo důmyslně ukryté v kredenci v krabici od kakaa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se