Kalifx Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Ježišmarja, to až uvidí spiderer, tak tě zas bude bombardovat, že je chce, pardále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 lolohh napsal: Ježišmarja, to až uvidí spiderer, tak tě zas bude bombardovat, že je chce, pardále. no jo no Martine pekny jako vzdycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 lolohh napsal: Ježišmarja, to až uvidí spiderer, tak tě zas bude bombardovat, že je chce, pardále. Ale von si je stejně jednou koupí - musí přece něčím vyvážit ten strohej vzhled trojnulek. spiderer napsal: no jo no Martine pekny jako vzdycky Mimochodem včera jsem měl na ruce černý Navitimer World a mám pocit, že jsem zase z nějakejch hodinek ztracenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Kalifx napsal: Ale von si je stejně jednou koupí - musí přece něčím vyvážit ten strohej vzhled trojnulek. Mimochodem včera jsem měl na ruce černý Navitimer World a mám pocit, že jsem zase z nějakejch hodinek ztracenej. To nejni ani strohej vzhled......nejakej vyhulenej pricmoudlik si predstavil vohnuty spagety a bylo hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Kalifx napsal: Mimochodem včera jsem měl na ruce černý Navitimer World a mám pocit, že jsem zase z nějakejch hodinek ztracenej. No jo, za chvilku budou za rozumnou cenu na prodej, uz se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 spiderer napsal: No jo, za chvilku budou za rozumnou cenu na prodej, uz se tesim Tak na to se moc netěš, Pavoučáku. Worldama bych stávající kousky jen doplnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se