Tibor Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Získal jsem tyto půlbicí hodiny zn.Junghans.Jakožto laika by mne zajímalo typové označení těchto hodin,doba,kdy se vyráběly a přibližná cena(nechci je prodat).Za všechny příspěvky předem děkuji.Tibor.
Peta-Biker Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Proč chceš prodat takové krásné hodiny, fakt nechápu...
arnie2000 Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Proč chceš prodat takové krásné hodiny, fakt nechápu... Vsak pise,ze ich nechce predat
lubo777 Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Vsak pise,ze ich nechce predat Keď niečo naozaj nechcem predať,nepýtam sa na hodnotu.Ale sú veci,ktoré si až tak necením a ak zistím,že trhová hodnota je vyššia ako som predpokladal,rád ich predám...
XXXfazerXXX Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Myslim-Secesni pendlovky s pulkovou masinkou.Zacatek 20 stoleti.V dnesni dobe kdy se starozitnostem vyrazne nedari sacuju cenu okolo 5000Kc
1Lachtan Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Proč chceš prodat takové krásné hodiny, fakt nechápu... Mám doma prakticky ty samé a časem asi půjdou z domu, důvod je prostý - nedostatek místa... Takže já bych to i chápal. Tohle přeci jenom zabírá více místa než hodinky, třeba i kapesní (pro představu - ta bedna má rozměry: 64 x 32 x 17 cm)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se