Benne Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Tak mam po dnesku prve automaticke hodinky nejedna sa o nejake luxusne, ci dizajnovo prevratne hodinky, ale po tych par mesiacoch ci skor tyzdnoch na tomto fore, sa chcem podelit s radostou z prvych,mne cenovo dostupnych automatov Fotky su nic moc, fotene len mobilom Na jednej fotke aj s jednymi z dvoch quartzov jeeezis,to je take velke ? snad nevadi,zmensilo sa to snad Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem Benne
Baker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Gratuluju, prosim zmensi ty fotky na unosne rozliseni 1024x768.
Benne Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 ozaj,ked ma niekto nejake typy na remen alebo tah,sem s nim,chcem nieco ine
Benne Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 diky moc Keby bol nejaky remen pekny,kludne daj vediet
Kubiznusus Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Paráda! První mechanický automaty jsem měl podobný, jen s bílým ciferníkem. Ať šlapou!
Benne Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 prosim vas,neporadite mi nejaky slusny obchod s remenmi ? Skusal som napr. watchbandcenter, ale taky ako by som chcel nemaju... chcel by som nieco taketo, pripadne s cervenym presitim a preklapacou,ci butterfly sponou za rozumnu cenu. Dakujem
Benne Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 tak novy remen narychlo nafoteny
nastycrew52 Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Ten remen vypada hezky k tem hodinkam, libi se mi hlavne ta kombinace vterinovky a remene s cervenym obsitim
Benne Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 dakujem, presne tak som to chcel,nech to pasuje k ciferinku a k sekundovke
long Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Jak tady již někdo jednou psal ta kombinace červené ručky a červeně prošitého řemenu je známkou tvého smyslu pro detail : HEZKÉ.
Benne Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2010 (upraveno) tak dnes sa mi nastastie podarila vymena spony, a som velmi spokojny Prijemnejsie sa nosi a velmi sa mi paci, su to take male velke hodinky aspon pre mna,nemyslim,ze tu nimi niekoho ohurim,ale neda mi sa nepodelit,ked sa z toho tak tesim Upraveno 11. února 2010 uživatelem Benne
Arthur N. Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 řemen se mi líbí více než tahy a tento k nim opravdu sedne! gratuluji jo, zapomněl jsem se optat: odkud máš ten řemen?
Benne Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2010 dakujem za pochvalu, remen so kupil v hodinarstve jednom v bratislave, znacka Hirsh, model grand duke
Arthur N. Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Benne napsal: dakujem za pochvalu, remen so kupil v hodinarstve jednom v bratislave, znacka Hirsh, model grand duke díky za info, já už jsem ho někde právě viděl
darius Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Benne napsal: dakujem za pochvalu, remen so kupil v hodinarstve jednom v bratislave, znacka Hirsh, model grand duke To je čistá práce a moc pěkný ""tuning"! Nebudu to opakovat, zaznělo to již výše ale ten řemen + spona 1* Super!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se