Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý den,

přemýšlím o koupi hodinek. Mám po tátovi starší Casia MD-725 (WR 200M, měsíc, den v měsíci, den a měsíční fázi...) Ještě než jsem dostal tyto hodinky koupil jsem si nové hodinky Jacque Lemans, do kterých mě ukecal prdejce v hodinářství a jsem s nimy velice nespokojený. Po 3 letech se začali spožďovat i přes novou baterii. Za jeden den o půl hod. Ale zpět k těm Casijkam, ty po tátovi mají ulomený ciferník a ručičku, která ukazuje číslo měsíce.. Nejspíš mi museli někde spadnout.. Přemýšlím tedy o koupi těchto dvou modelů. Jak jsou na tom dnes hodinky od značky Casio? Vydrží mi tyto hodinky (spíše uvažuji o těch EF-527 s koženým páskem) několik let se slušným zacházením? Občas to koupání ve vodě, v moři atd.. ( vím že kožený pásek při koupání půjde do háje, ale s tím počítám u všech hodinek..)

Děkuji za radu, Navrátil.

PS: Kdyby jste měl někdo nějaký jiný nápad (jinou značku, jiný model) prosím napište. Ale podmínkou je minimální WR100M, nejlépe WR200M.

Upraveno uživatelem Petr89
Odesláno
Maximálně 4000kč...

Asi bych se na Tvem miste porozhledl po eBay, tve hodinky tam lze poridit (pri dnesnim kurzu) o cca 1800,- CZK levneji nez v CR.

Tim chci rict, ze pokud mas rozpocet 4tis. na ebay muzes poridit i lepsi kousek od Casio.

Odesláno

Takže mi Casia nevyvracíš? Koukal jsem i po aurku a oba dva typy se dají sehnat cca o 1200kč levněji než na interntu. Na ebay jsem nekoukal. Líbí se mi edice Oceanus, ale ty jsou hodně drahé. Většina z nich jsou buď světlej dobíjený, nebo rádiem řízený, ale to mi přijde zbytečný a asi to hodně zvedne cenu...

Odesláno
Takže mi Casia nevyvracíš?

Ne, proc bych mel, urcite jsou to spolehlive hodinky.

V tomto smeru se moc neorientuji. Na toto je tady guru clen Gilius, urcite ti poradi to nejlepsi reseni v dane cene.

Odesláno

Je podmínkou tento "přeplácaný" vzhled????

Casia (vyšších řad) jsou držáci,kteří mnohé snesou a vydrží. Doporučuju kouknout na řadu G-shock a Oceanus(ale na ebayi....u nás jsou drahé a neprodávají se tu všechny).

G shocky jsou neuvěřitelně odolné hodinky -pokud nechceš digitálky,dělají i ana/digi a čistě i analogové.....

Oceanus asi převýší Tvůj rozpočet,respektive......"chudší" model by nemusel. TIP :)

Odesláno

Je pravda, že když jsem včera hodinky v obchodě zkoušel, tak ta přeplácanost mě připadala možná až trošku lacině ale líbilo se mi to... Jinak s koupí věcí z ciziny nemám vůbec žádně zkušenosti. Maximálně z německa a německého eBaye, tam mám známé. Ale z USA bych se toho bál a poštovné bych asi nedoplatil.. :-) Jinak osobně se mi líbí tyhle hodinky Casio . Hlavně možnost vyměnit si pásek za kožený a opačně.

Odesláno
Je pravda, že když jsem včera hodinky v obchodě zkoušel, tak ta přeplácanost mě připadala možná až trošku lacině ale líbilo se mi to... Jinak s koupí věcí z ciziny nemám vůbec žádně zkušenosti. Maximálně z německa a německého eBaye, tam mám známé. Ale z USA bych se toho bál a poštovné bych asi nedoplatil.. :-) Jinak osobně se mi líbí tyhle hodinky Casio . Hlavně možnost vyměnit si pásek za kožený a opačně.

Poštovné bys doplatil....nebývá to taková hrůza. Často jsem se vešel do 20-ti dolarů.

Ty,které se Ti líbí,jsou hodně gut,ale trochu nad limit,ne???? (Solar,atom....přehledné,supr modul....)......

Řada Oceanus(a MR-G u lajny G-Shock) je vlajkovou lodí Casia,hodinky jsou drahé(na to,jak někteří říkají,že je to "jen" Casio)-je třeba si ale uvědomit,že tyto hodinky (v podstatě) splňují kritéria HeQ.....jsou tam třeba pětimotorové moduly(pro každou funkci vlastní pohon).......jsou hodně vychytané!!!!!!

Odesláno (upraveno)

Probrouzdal jsem aukro a našel pár hodinek co bych bral, poradíte které vybrat? :-)

1

2

3

4

5

Moji favorité jsou 1 a 4..

EDIT: Jasně, jsou nad limit.. Hodně :-).. Ale hlavně č.4 mi přijde v cajku.. Kromě té digit datumovky, ta mi tam trochu nesedí, ale přižilo by se to.. :-)

Upraveno uživatelem Petr89
Odesláno

Ber čtyřku...ty má jeden kolega...jsou fajn a z toho,co jsi napostoval,asi nejlepší. Akorát jsou hodně lesklé,škrábance budou pěkně vidět......mají ale velmi příjemný tah,dobře sedí na ruce......

Odesláno

Tak jsem teď koukal a u té 4 je prodává prodejce, který nemá žádný komentáře, takže bych se toho docela bál.. :-/ Ale našel jsem tam ještě jedny, bohužel se zlatými doplňky.. Neříkám že se mi nelíbí, ale bál bych se toho, že se to opotřebuje... TADY

Odesláno

Ehm...já to trochu nechápu........každý nějak začínal.....zkus se s ním domluvit na tom,ať pošle na dobírku.....není třeba vidět všude jen klam a přetvářku.

Odesláno

Jasný, začínal to chápu.. Já taky na aukru nějak začínal.. :-) Neříkám že je nepošle, ale říkám že se bojím :-). Nevidím všude klam a přetvářku, ale už mám své skušenosti..

Odesláno

Je to jen na Tobě :) Ale jak píšu...napsal bych mu dotaz a zkusil se domluvit. Pokud je solidní,nebude to problém....pokud se bude nějak cukat,nebo vymlouvat,ruce pryč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...