Přejít na obsah

LE- Remake Zeno/ Longines MVS

Voľba dizajnu  

55 hlasů

1. 1. Aké sklo ?

• Minerál
      1
    • Plochý Safír + 40,00 ?
      5
    • Vypuklý Safír + 40,00 ?
      49
  2. 2. Aká korunka ?

• Bez loga
      35
    • S logom Swiss
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to vypadá, že na sklíčku a korunce jsme se v podstatě dohodli, bude se dít něco dál? Seznam zájemců narůstá, jaký je další plán? Bude se dál hlasovat o dalších úpravách? Kdo a kdy prohlásí návrh za definitivní, kdy se uzavřou přihlášky a celé se to zrealizuje? Díky.

Odesláno
rucky a cifernik nas asi zajimaji nejvic... co dat hlasovat o definitivni verzi? :)

Jo jo...

hlasoval jsem : vypouklý zafír a korunku bez loga

Odesláno
o čem chcete hlasovat? nemáme od Zena žádnou závaznou informaci co se týká ciferníku

A taky by to měl spustit lac1.

cize stale chyba informacia ci bude mozne spravit cifernik bez loga Zeno? snad by nam nepokazili radost...

Odesláno

Pokud by to logo Zena byl jen text v nějakém retro fontu, tak to skousnu, ale pokud by tam měl být ten tryskáč, který je jak pěst na oko... :-| Jsem zvědav s čím se vytasí.

cize stale chyba informacia ci bude mozne spravit cifernik bez loga Zeno? snad by nam nepokazili radost...

Odesláno

Já si myslím, že tady není snad nikdo, kdo tam to letadýlko chce..... nápis Zeno, případně antimagnetic snesu, hlasovat budu za ciferník bez nápisů, s dýnkem je mi to celkem jedno.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...