Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  stando napsal:
Koroze? To nie.Je ta vselijaky bordel z potu prachu ,atd,,,,co normalnym okom nevivime

Koroze by bylo celkem drsny poznavaci znameni :lol2: Pekny to je, skoda ze to nema jeste vyssi rozliseni ten mikroskop ..

Odesláno

Ja bych spíš řek, že tyhle "bakteriální" fotky udělaj kterýmkoli hodinkám medvědí službu. Mikromakro fotky (podle mě) jen ve většině případů zvýrazní (logické) nedostatky související s technologickou hranicí výroby. Ale jinak musím říct, že na 312 mám políčeno. :)

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  Kalifx napsal:
Ja bych spíš řek, že tyhle "bakteriální" fotky udělaj kterýmkoli hodinkám medvědí službu.

Viděl jsi tenhle článek o Phillippovi Dufour?

EDIT: A ještě srovnání. Philippe Dufour s PP, Lange, atd.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
  Kamil napsal:

EDIT: A ještě srovnání.. Philippe Dufour s PP, Lange, atd.

Viděl Kamile. Ostatně právě proto jsem hned ve druhý větě použil obrat "ve většině případů". :) Srovnávejme srovnatelné.

Odesláno
  Kamil napsal:

EDIT: A ještě srovnání. Philippe Dufour s PP, Lange, atd.

Pan Dufour to má opravdu zmáknuté!!!Někde jsem si až říkal že je protáhlé přes kvalitní render :eek:

Odesláno

TO KIBI: Si macher kamo

Rozmyslal som,ze si tu digitalnu priblizovaciu vecicku kupim,ale foto z toho stoja za hovno.To si asi kupim medzikruzky na svoju D-30ku s objektivom Canon 50mm f2.5 compact makro

Foto od Kibiho su neporovnatelne krajsie :thumbsup_anim:

Odesláno
  kibi napsal:

ne... studiovou hamu (dekuji laskavemu darci!) s pilotnim svetlem na stativu + odrazne desky... a fotim vetsinou z ruky, nesnasim stelovani stativu kvuli spravnemu uhlu... :D

...ja pouzivam na dialkove odpalovanie blesku transmiter,kde sa da naprogramovat niekolko bleskov naraz.Na blesk pouzivam svetelny difuzor od LumiQuest.

Takze mi staci zakupit makro kruzky a hor sa na nejake pekne makro fotky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...