stando Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Dostal sa mi do pazurov taky maly digitalnu mikroskop (vyzera to ako vibrator) Cez vikend skusim odfotit krajsie,teraz ku koncu tyzdna sa mi trasie ruka
reey Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 s tym by sa dali narobit exelentne foto
Drexxy Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 zda se mi to, nebo na fotce 3 jsou videt stopy koroze? :-)
stando Odesláno 23. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Drexxy napsal: zda se mi to, nebo na fotce 3 jsou videt stopy koroze? :-) Koroze? To nie.Je ta vselijaky bordel z potu prachu ,atd,,,,co normalnym okom nevivime
spiderer Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 stando napsal: Koroze? To nie.Je ta vselijaky bordel z potu prachu ,atd,,,,co normalnym okom nevivime Koroze by bylo celkem drsny poznavaci znameni Pekny to je, skoda ze to nema jeste vyssi rozliseni ten mikroskop ..
Kalifx Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Ja bych spíš řek, že tyhle "bakteriální" fotky udělaj kterýmkoli hodinkám medvědí službu. Mikromakro fotky (podle mě) jen ve většině případů zvýrazní (logické) nedostatky související s technologickou hranicí výroby. Ale jinak musím říct, že na 312 mám políčeno.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 (upraveno) Kalifx napsal: Ja bych spíš řek, že tyhle "bakteriální" fotky udělaj kterýmkoli hodinkám medvědí službu. Viděl jsi tenhle článek o Phillippovi Dufour? EDIT: A ještě srovnání. Philippe Dufour s PP, Lange, atd. Upraveno 23. ledna 2010 uživatelem Kamil
Kalifx Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Kamil napsal: Viděl jsi tenhle článek o Phillippovi Dufour? EDIT: A ještě srovnání.. Philippe Dufour s PP, Lange, atd. Viděl Kamile. Ostatně právě proto jsem hned ve druhý větě použil obrat "ve většině případů". Srovnávejme srovnatelné.
cubic Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Kamil napsal: Viděl jsi tenhle článek o Phillippovi Dufour? EDIT: A ještě srovnání. Philippe Dufour s PP, Lange, atd.Pan Dufour to má opravdu zmáknuté!!!Někde jsem si až říkal že je protáhlé přes kvalitní render
stando Odesláno 25. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 ...tak tu su este nejake povikendove. Akurat sa nechapem,kde sa tam vzali tie skiabance,pri normalnom pohlade tam nic nie je
Jarett Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 pěkný člověče, pěkný ... takové fotky to je něco jiného než co tady fotíme běžně ... a ty mikroškrábance ? to k tomu patří ..
stando Odesláno 25. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 kibi napsal: ja to fotim s mezikrouzkama... Co su to za medzi kruzky ???Pozeram,ze to ma aj docela slusnu hlbku
stando Odesláno 25. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 TO KIBI: Si macher kamo Rozmyslal som,ze si tu digitalnu priblizovaciu vecicku kupim,ale foto z toho stoja za hovno.To si asi kupim medzikruzky na svoju D-30ku s objektivom Canon 50mm f2.5 compact makro Foto od Kibiho su neporovnatelne krajsie
stando Odesláno 25. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 TO:Kibi Mas na taketo fotenie aj nejaky Makro blesk???
stando Odesláno 25. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 kibi napsal: ne... studiovou hamu (dekuji laskavemu darci!) s pilotnim svetlem na stativu + odrazne desky... a fotim vetsinou z ruky, nesnasim stelovani stativu kvuli spravnemu uhlu... ...ja pouzivam na dialkove odpalovanie blesku transmiter,kde sa da naprogramovat niekolko bleskov naraz.Na blesk pouzivam svetelny difuzor od LumiQuest.Takze mi staci zakupit makro kruzky a hor sa na nejake pekne makro fotky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se