Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
Skor by ma zaujimalo ake prasky papal Pomeje... to musel byt matroš.. 

Někde čuchal pary :D

Plasmir je sakra dobrej název pro hodinky! :D

Odesláno

Panove, je to hiphop, jedna velka poza....srovnejte to treba s nemeckou scenou, tamni hvezda Bushido taky v nekolika "pisnich" opevuje Breitling :-) K nim to asi patri, tezko cekat na zapesti tmavych spoluobcanu (at uz rytmus, nebo turek bushido) treba PP... Nezavisle na to, zda jsme v CR, SR, DE.... Jak se to neleskne, v klipu neni slecna aspon s 4kama a 7mickovy BMW, nebo S klasse tak to neni dost "free / cool / in". Na druhou stranu, chapu jejich pristup: f.ckuju vsechny kolem sebe, vydelavam na tom cash a musim to ukazat...neztotoznim se s tim, ale chapu je...

Takze nevim, jestli se uplne ztotznim s nazorem, ze Breitling pritahuje idioty, ale rozhodne se k teto znacce stavim s urcitym odstupem, snad i kvuli takovym "ambasadorum"...

Odesláno

Super Avengery jsou krasny, tezky, velky, masivni, brutalni a neprehlednutelny hodinky, mam je strasne rad, i kdyz ve verzi blacksteel jeste vic. jasne, nejsou to oblekovky, i ke kosili je to tak na hrane, ale vzhledem k tomu ze obleky skoro nenosim a kosile vyjimecne tak s tim problem nemam. mam rad, kdyz citim, ze na ruce neco mam, aji se mi libi, ze je to leskly a pritahuje to pozornost, ja proste nejsem z tech, ktery by tesil jen fakt, ze ma na ruce pod kosili pateky za pul mice. ja proste mam rad, kdyz lidi rikaj, ty mas hezky hodinky, co to mas za hodinky, tys byl zas nakupovat na olomoucke apod. a kdybych mel sutr v uchu, tak si i na lunetu klidne necham nasypat sutry, aby to ladilo. a nejsem ani vyhazovac na diskotece ani vidensky cistic kanalu ani nesmelim s autama... that's my oppinion... HOWGH

DSCN4555.jpg

Odesláno

sibirnaya: "tys byl zas nakupovat na olomoucke :lol2:"...hh, ja nemam nic proti normalnim lidem co nosi Breitling, ani proti B samotnym, jen mi vadi ta poza kterou kolem toho tyhle typy (obzvlaste na hiphop scene) zamerne vytvareji...kdyz se clovek chova jako strup tak mu nepomuze ani vlastni learjet...a co je moc, je moc, treba toto je mi k smichu: http://www.youtube.com/watch?v=xX4RGOv0O_c

Odesláno

jenze prave v tech klipech je toho tolik, ze je jasny, ze tam takovej cash pri velikosti CZ / SK trhu byt nemuze....ale chapu tu jejich marketingovou strategii, uz chybi jen rytmus zivotopis v tv jako film, neco jako "cesta z ghetta"...a na jejich (hiphop "hvezd") miste bych taky proste maximalizoval zisky...delal proste ten byznys naplno...nastesti na jejich miste nejsem...navic, pokud neco dokazu, nemusim a ani nechci to vykricet do celeho sveta...delam veci pro sebe, ne ostatnim na odiv

Odesláno (upraveno)

Je to boxer, nebo sperk?

Ptam se vazne, v dnesnim svete mody se neorientuju...

Jasne, zabite ma, dajte mi ban, zmazte mi prispevky, vylucte ma z fora, ... ale faktom zostava, ze breitling pritahuje idiotov!

Basku ikdyz mam stejny pocit, neskodilo by dat misto vykricniku smajlika nebo vetu ve stylu - vlastnici na foru prominou...

Porsche 911 taky pritahuje idioty a presto si myslim, ze Midloch mezi ne urcite nepatri.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
Basku ikdyz mam stejny pocit, neskodilo by dat misto vykricniku smajlika nebo vetu ve stylu - vlastnici na foru prominou...

Porsche 911 taky pritahuje idioty a presto si myslim, ze Midloch mezi ne urcite nepatri.

A mas pravdu! Smajlik tam patri. Ono ja to zas nemyslim az tak vazne ako to na "papieri" vyzera.

tak tu su ti smajlici:

:smile_anim: :santa: :rambo: :pope: :king: :guitar: :cool02: :) :lol: :D

..tak uz mi odpustite. Ja uz budem dobry.

Odesláno

Pravdou ostava, ze s Rytmusom tam boli este jedny breitlingy :)) chalanisko bol sice z inej partie ale duchovne si boli zjavne blizky.

takze suhlas, ze urcite tipy ludi si nasli znacku podla ktorej sa poznavaju a prezentuju ale neplati to naopak (kto ma breitling ako vysledok vkusu a poznania ze k nim patri :)

Odesláno

ja zomrem, ja zomreeeem... :lol2:

to je fakt dost velky blbec...

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Nevím ako sa to volá... Ciferník...?

:D :D

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

Je to jasne. Ti tipkovia su mimozemstania! Uz su tu! Su medzi nami!

Odesláno

Todle je fakt hustej mimoň....ale nechápu proč si zaslouží mít vlákno tady, vždyť by ani nepozná, jestli mu tam nedaly nějaký fejky:)

Odesláno

omg, co to je za blba. V zivote jsem o nikom takove neslysel. Pitome jmeno, zpivat neumi, hip hop to neni, nejak nechapu cim je popularni. A kde? Na Slovensku?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...