Platos Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Zdravím všechny, mám dotaz ohledně Fortis B-42 automatic, strojek myslím ETA 2836-2. Kupovány 27. 4. 2008 v KOSCOMU. Hodinky se občas chovají podivně: 1) zhruba před rokem mi přestali jít ručky, pohybovala se jen vteřinovka, druhý den zas šly normálně (od té doby až doteď vše v pořádku) 2) předpár dny se ručky opět zastavily a vteřinovka šla pomaleji a kolečko vzadu u pérka se pohyboval jaksi nepravidelně/pomalu (omlouvám se za kostrbatý popis) - při snaze hodinky přeřídit nešly ručky točit dopředu, až při posunu proti směru něco jakoby cvaklo a pak s nimi šlo pohybovat opět i po směru 3) od té doby jdou, ale hodinovka a minutovka nesedí jak mají (viz. foto:) Mám je dát do záruční opravy (?zkušenosti se záruční opravou v KOSCOMU?), ale co když se to bude opakovat i dále? Jedná se o nějakou závadu strojků obecně, nebo nemá nějakou chybu konkrétně tento typ ETY. Hodinky neutrpěly žádný pád ani větší otřes. Díky všem moc za každou radu. Radim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Zanes je na reklamaci bud do Koscomu nebo do servisu, az za 3 mesice ti skonci zaruka. Nikdy jsem o takove charakteristicke vade ETA 2836 neslysel a ani se mi to nikdy u nekolika hodinek s timto strojkem nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 vezmi záručák a zanes je na Pařížskou k panu Městkovi, sedí nad prodejnou Carollina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 25. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 vezmi záručák a zanes je na Pařížskou k panu Městkovi, sedí nad prodejnou Carollina Děkuji za radu, vyhledám pana Městka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Typuji vylomený zub na hodinovém kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se