pavel23 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Nevím kam to napsat, potřeboval bych pomoc najít něco o hodinkách Puma, ale tak 15 až 20 let starý model. Jedná se o mechanický chronograph typ nevím, kámoš je měl než mu je někdo ukradl. Byly fakt moc krásný, ale nemůžu k nim nic najít, měly černý ciferník a nápis puma zlatý.
lib Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Promiň, to není myšleno zle. Možná to jen bude tím, že nikdo nemá chuť hledat něco o hodinkách značky Puma. Na fóru o sportovním oblečení/obutí by to třeba vyšlo líp.
pavel23 Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Jo já to chápu, ale byly to automaty. Toho kámoše to zajímá z důvodu zda byse nedaly sehnat, má knim určitý vztah a mě zase jaký tam byl calibr. V tu dobu to nebylo jako teď jen o reklamě a stály prý kolem 10 tis.Kč.
bandicoot Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 10tis. před dvaceti lety? Puma? Fíííha...
NIGHTinGALE Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 (upraveno) Ty prachy hrozně devalvují, teď stojí Puma 69 liber http://www.twenga.co.uk/dir-Jewellery,Watches,Watch-598 Pravda, je to quartzový chronograf, ale mechaniky jsem nenašel. Jsi si tou mechanikou jist? Upraveno 26. ledna 2010 uživatelem NIGHTinGALE
pavel23 Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Jsem si mechanikou jistý, koukal jsem na ně tenkrát jak na omegy. Dokonce jsem byl v tom obchodě a chtěl je koupit, ale prodavačka mi řekla, že dostali jen jeden kus.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se