diox Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Prosím o radu kde koupit málo používané hodinky Rolex Daytona, Zenith nebo Panerai. Když to koupí přes Ebay z USA tak k tomu musím asi připočítat clo a DPH?? Tak to už zase nebude až tak výhodné. U nás se mě zdají ty ceny o něco vyšší. Případně jaké jsou zkušenosti s kupováním přes Ebay nebo chrono24. Raději bych volil platbu v USD pro které nemám teď využití. Díky za radu a případnou pomoc při výběru z uvedených typu hodinek.
diox Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 bohužel nenašel jsem nic vhodného......
spiderer Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Udelej si vylet do juesej, vem sebou dostatecne mnozstvi bankovek a hodinky si privez na ruce, treba se vyhnes clu a DPH a spojis to s peknym vyletem a ve finale porad mozna jeste usetris
tombed Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Dubaj toho se děsím, budeme tam mít 6hodin pauzu...
Peta-Biker Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 tak to mi z těch kvartálních prémii snad něco pěkného dovezeš , když Ti dělám taxána z našich večírků.
Donuts Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Dubaj Svagr si ted z Dubaje dovezl dvoje Rado, i pres vsechny slevy o 30% drazsi nez si je mohl koupit ve statech.
Peta-Biker Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Donuts: Ne všechny značky tam vyjdou levnějc, to je pravda
maty Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Nekde mi nekdo rikal, ze dobrej hodinko-bazar je nekde ve Stuttgartu...nevite o tom neco ?
Donuts Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Nekde mi nekdo rikal, ze dobrej hodinko-bazar je nekde ve Stuttgartu...nevite o tom neco ? Haeffner? http://www.watch.de/
skalis Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Zkus chrono24.com. Jsou tam i prodejci z EU, cimz bys eliminoval DPH.
VIPER1 Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Já jsem to řešil celkem dlouho. Rolex, Panerai a nakonec jsem se díval i po Zenith a vysledek je, že se Rolex a Panerai z USA vozit nevyplatí. Možná tak Zenith, když se podaří dobrý kauf. Opravdu jsou ceny mírně jetých Pam a Rolex v podstatě stejné jak v Evropě , tak v USA. Doporučil bych taky Chrono24.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se