sibirnaya Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 doufam, ze nebylo, co na ne rikate? * limited Edition * limited to 1949 single numerated watches * matt-finished stainless steel case * polished flanks and bezel * crown with engraved logo * gently arched mineral crystal * water resistant to 10 bar * width 45 mm * height 12,5 mm * tobacco-brown leather strap, padded and stitched * stainless steel folding clasp with engraved logo * mechanical movement * view on movement through crystal case back * date display * second hand * elegant grey dial * polished hands and indices * luminous hands * comes in a Gant gift box za 11.000,- mi prijdou docela zajimavy. sice je to modni znacka, ale je to automat, design se mi taky libi, jediny co mi na nich nesedne je ta mala datumovka... se zarazenim sem si nebyl jistej - americka znacka, japonsky strojek, do ciny sem to ale davat nechtel...
bandicoot Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Brácha má TYHLE - jsou to takový poor mans monaco, ale mají vtipně vyřešený subciferníky, kde není ručka, ale točí se celej subciferník. Překvapivě měly celkem slušnej i řemen. Vevnitř Myiota.
nAscA Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 kibi napsal: pekny... co je to "flanks", prosim? slovnik mi neporadil... boky
quest987 Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 (upraveno) pro me pekny oblekovky,ale asi bych si je nekoupil,,,ale koukal jsem v kotve v details na tyhle http://www.gantuk.com/shop/mens/watches/we...age=0. nevypadaj nejhur Upraveno 4. února 2010 uživatelem quest987
MarcelG Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Mě se docela líbí. V celku nemám nic proti. Uplynulý rok je bylo dost vidět v různých časopisech na celostránkových reklamách.
Roman-ZA Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Mne sa pozdavaju vcelku tieto: http://styleledger.com/blog/fashion/gant-by-michael-bastian-watch Je tam MIYOTA a mineralne sklo. Rozmery nemozem nikde najst. Ak najdete viac info, tak to sem postnite. V podstate to bude asi taka imidzovka. Ale zaujimava.
Head Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 no proti gustu, asi by se neslo i neco starsiho, podobnyho, ale urcite ne v tyhle velikosti. Toho datumu jsem si ani nevsiml, mam radsi podbnej styl bez datum bylo by to bez nej cistci.Na my ruce by tahle velikost vypada dost smesne:)hod to na ruku s kosili a uvidis
Roman-ZA Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 V 18. 11. 2011 v 19:38, 'Head' napsal: no proti gustu, asi by se neslo i neco starsiho, podobnyho, ale urcite ne v tyhle velikosti. Toho datumu jsem si ani nevsiml, mam radsi podbnej styl bez datum bylo by to bez nej cistci. Na my ruce by tahle velikost vypada dost smesne:) hod to na ruku s kosili a uvidis Priznam sa, ze neviem aku maju velkost. Videl som ich vo vyklade. Na nete som nic nenasiel. Moj odhad je okolo 38 mm, mozno 40 mm.
Jiribartl Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Nechci kazit vaši radost, ale nedávno v nejmenovaném hodinářství při mém obdivování jednoho produktu jmenované značky jsem vyslechl ne příliš lichotivé hodnocení produktů Gant ze strany personálu. Americká značka, japonský strojek, za ty prachy bych je asi do té Číny dal ..., a koupil si něco levnějšího, co nese punc značky. Nechci dělat Kubsonovi reklamu ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se