litomerice Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Ahoj, mám po prarodičích dvoje hodinky. Rád bych o nich věděl něco bližšího.... počet vyrobených kusů, kvalita atp. Předem děkuji
litomerice Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tak jsem našel ještě jedny hodinky a to po druhém dědovi. Ten v r. 1936 ukončil důstojnickou školu a někdy v té době dostal náramkové hodinky Omega (průměr 35 mm). Ty nosil denně až do své smrti v r. 1951. Od té doby je měla babička schované v šuplíku a dnes po natažení v pohodě jdou.... Rád bych se dozvěděl, co je to za typ a jaký byl původně ciferník, dnes jsou na něm zažloutlé "mapy" viditelné na fotu - dá se snad nějak vyčistit nebo je lepší jej nechat s takovouto patinou ? Jaký řemínek by jim nejvíce slušel ? Je vhodné je mít na každodenní nošení nebo jenom občas ? Předem se omlouvám, pokud se Vám mé otázky budou zdát stupidní.
Arthur N. Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 rád bych je prohlédl, ale fotky nikde!
skalis Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 litomerice napsal: Tak jsem našel ještě jedny hodinky a to po druhém dědovi. Paradni kousek! Jeste hezci nez ty Tadovy.
Arthur N. Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 už je vidím, asi problém s připojením:( nemáš ještě nějakého dědu?
litomerice Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 No, měl jsem tři.... ale už nemám žádného.....
farářskej Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Omegy nenatahovat, jestli stály od roku 51, tak potřebujou vyčistit, promazat, takový ty běžný věci... a číselník bych naopak nechal takovej jakej je. Šikovní dědečci, blahopřeju
realcop Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Ty první cibule jsou naprosto dokonalé. Ty české nápisy. Tohle děďitství bych být tebou nikdy neprodal. Máš co dát další generaci.
Helex Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 To jsou krásný kousky, všechny tři. A ty Omegy, v krásnym stavu.. gratuluju Tobě a tvejm vnukům asi taky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se