VIPER1 Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Sice jsme si to už vyříkali v SZ, ale gratulantů není nikdy dost, že? Takže velká gratulace k prvním časomírám ROLEX...
volfda Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Sice jsme si to už vyříkali v SZ, ale gratulantů není nikdy dost, že? Takže velká gratulace k prvním časomírám ROLEX... Děkuji, vzhledem k naší komunikaci na SZ zas tobě gratuluji k tvým Submarinerům LV, doufám, že je brzy uvidíme v této rubrice!
volfda Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2010 (upraveno) Nechci zakládat nové vlákno, tak se optám tady. Na mých nových milovaných milgaussech mi šíleně rozčiluje, že tah lehce vrže (či skřípe), u uchycení k pouzdru. Nemáte na to někdo nějakou vychytávku? Když mi to dělala Seika, odepnul jsem ho a dal mu olejovou koupel, ale u týden starých rolád se mi to dělat nechce... Předem díky za typy Upraveno 3. února 2010 uživatelem volfda
Cyber Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Nechci zakládat nové vlákno, tak se optám tady. Na mých nových milovaných milgaussech mi šíleně rozčiluje, že tah lehce vrže (či skřípe), u uchycení k pouzdru. Nemáte na to někdo nějakou vychytávku? Když mi to dělala Seika, odepnul jsem ho a dal mu olejovou koupel, ale u týden starých rolád se mi to dělat nechce... Předem díky za typy Kapka olivovýho oleje. Taky mi vrzaly.
Jumbo Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Nechci zakládat nové vlákno, tak se optám tady. Na mých nových milovaných milgaussech mi šíleně rozčiluje, že tah lehce vrže (či skřípe), u uchycení k pouzdru. Nemáte na to někdo nějakou vychytávku? Když mi to dělala Seika, odepnul jsem ho a dal mu olejovou koupel, ale u týden starých rolád se mi to dělat nechce... Předem díky za typy Kdysi něco podobného řešil INA. Na srazu říkal, že tah promazal. Psal na RM recenzi, tak se ho zkus zeptat. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15681
volfda Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Díky za typy. Zkusim ten olej, jelikož to vrzání mi neskutečně rozčiluje... Tah od Seik se v něm dokonce i koupal:-)
vojt Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Asi bych to řešil nepatrným množstvím WD-40.
volfda Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Asi bych to řešil nepatrným množstvím WD-40. Doma byl jen olivový, inu šel jsem ke dřezu a na vrzavé místo dal pár kapek... Hodinky otřel, usušil, vyleštil a co neslyším? Vrzání... Hráblo mi a dodstaly olivovo-olejovou koupel. Výsledek? Nevržou
Dantechno Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Odesláno 3. února 2010 Kapka olivovýho oleje. Taky mi vrzaly. Pan je labuznik nebo ekolog?
volfda Odesláno 10. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) K radosti z milgaussů musím ještě dodat, že jsem byl dnes velmi překvapen od Lex Watches, od kterých jsem je kupoval. Dnes mi přišla faktura za hodinky, posílali jí extra, k tomu mi paní na poště dala ještě jeden balík, ve kterém mi Lex Watches poslali katalog hodinek na rok 2010 (myslím takový ten přehled všeho, co je na trhu). Jednou mi ho ukazoval jeden hodinář, ale neměl ho na prodej a volně se v ČR asi nesežene. Ne že by to bylo něco o čem bych snil, ale přišlo mi to milé, i jejich komunikace se mnou byla a je na velmi dobré urovni. Původně jsem se vzhledem k nízké ceně obával, ale dal jsem na doporučení a udělal jsem dobře. Takže je mohu jen a jen doporučit dál! http://www.lex-watches.com/about.php Upraveno 10. února 2010 uživatelem volfda
VIPER1 Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 K radosti z milgaussů musím ještě dodat, že jsem byl dnes velmi překvapen od Lex Watches, od kterých jsem je kupoval. Dnes mi přišla faktura za hodinky, posílali jí extra, k tomu mi paní na poště dala ještě jeden balík, ve kterém mi Lex Watches poslali katalog hodinek na rok 2010 (myslím takový ten přehled všeho, co je na trhu). Jednou mi ho ukazoval jeden hodinář, ale neměl ho na prodej a volně se v ČR asi nesežene. Ne že by to bylo něco o čem bych snil, ale přišlo mi to milé, i jejich komunikace se mnou byla a je na velmi dobré urovni. Původně jsem se vzhledem k nízké ceně obával, ale dal jsem na doporučení a udělal jsem dobře. Takže je mohu jen a jen doporučit dál! http://www.lex-watches.com/about.php Tak jsem se k nim mrkl a k tomu všemu co píšeš, jsou mi navíc sympatičtí ještě tím, že spolupracují s Peterem Aertsem - legendou K1
volfda Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Tak jsem se k nim mrkl a k tomu všemu co píšeš, jsou mi navíc sympatičtí ještě tím, že spolupracují s Peterem Aertsem - legendou K1 Jsou. Tak nechci jim dělat raklamu, ale zase rád kolegům chronomagorům doporučím dobrého prodejce se slušnýma cenama... Čím víc sympatií, tím lépe
ivan_989 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Dodám, že cena i s dopravou byla 3400eur, kupované v Lex Watches z Holandska, prodejce mohu jen a jen doporučit! http://www.lex-watches.com/index.php mozno som nieco prehliadol, ale to bola cena za nove ?
volfda Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 mozno som nieco prehliadol, ale to bola cena za nove ? To byla skutečně kdysi cena za nové Milgaussy Kde že ty zlaté časy jsou...?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se