Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Sice jsme si to už vyříkali v SZ, ale gratulantů není nikdy dost, že? :) Takže velká gratulace k prvním časomírám ROLEX...

Děkuji, vzhledem k naší komunikaci na SZ zas tobě gratuluji k tvým Submarinerům LV, doufám, že je brzy uvidíme v této rubrice!

Odesláno (upraveno)

Nechci zakládat nové vlákno, tak se optám tady. Na mých nových milovaných milgaussech mi šíleně rozčiluje, že tah lehce vrže (či skřípe), u uchycení k pouzdru. Nemáte na to někdo nějakou vychytávku? Když mi to dělala Seika, odepnul jsem ho a dal mu olejovou koupel, ale u týden starých rolád se mi to dělat nechce... Předem díky za typy

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno
Nechci zakládat nové vlákno, tak se optám tady. Na mých nových milovaných milgaussech mi šíleně rozčiluje, že tah lehce vrže (či skřípe), u uchycení k pouzdru. Nemáte na to někdo nějakou vychytávku? Když mi to dělala Seika, odepnul jsem ho a dal mu olejovou koupel, ale u týden starých rolád se mi to dělat nechce... Předem díky za typy

Kapka olivovýho oleje. Taky mi vrzaly.

Odesláno

Kdysi něco podobného řešil INA. Na srazu říkal, že tah promazal. Psal na RM recenzi, tak se ho zkus zeptat.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15681

Odesláno
Asi bych to řešil nepatrným množstvím WD-40.

Doma byl jen olivový, inu šel jsem ke dřezu a na vrzavé místo dal pár kapek... Hodinky otřel, usušil, vyleštil a co neslyším? Vrzání... Hráblo mi a dodstaly olivovo-olejovou koupel. Výsledek? Nevržou :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

K radosti z milgaussů musím ještě dodat, že jsem byl dnes velmi překvapen od Lex Watches, od kterých jsem je kupoval. Dnes mi přišla faktura za hodinky, posílali jí extra, k tomu mi paní na poště dala ještě jeden balík, ve kterém mi Lex Watches poslali katalog hodinek na rok 2010 (myslím takový ten přehled všeho, co je na trhu). Jednou mi ho ukazoval jeden hodinář, ale neměl ho na prodej a volně se v ČR asi nesežene. Ne že by to bylo něco o čem bych snil, ale přišlo mi to milé, i jejich komunikace se mnou byla a je na velmi dobré urovni. Původně jsem se vzhledem k nízké ceně obával, ale dal jsem na doporučení a udělal jsem dobře. Takže je mohu jen a jen doporučit dál!

http://www.lex-watches.com/about.php

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno
K radosti z milgaussů musím ještě dodat, že jsem byl dnes velmi překvapen od Lex Watches, od kterých jsem je kupoval. Dnes mi přišla faktura za hodinky, posílali jí extra, k tomu mi paní na poště dala ještě jeden balík, ve kterém mi Lex Watches poslali katalog hodinek na rok 2010 (myslím takový ten přehled všeho, co je na trhu). Jednou mi ho ukazoval jeden hodinář, ale neměl ho na prodej a volně se v ČR asi nesežene. Ne že by to bylo něco o čem bych snil, ale přišlo mi to milé, i jejich komunikace se mnou byla a je na velmi dobré urovni. Původně jsem se vzhledem k nízké ceně obával, ale dal jsem na doporučení a udělal jsem dobře. Takže je mohu jen a jen doporučit dál!

http://www.lex-watches.com/about.php

Tak jsem se k nim mrkl a k tomu všemu co píšeš, jsou mi navíc sympatičtí ještě tím, že spolupracují s Peterem Aertsem - legendou K1 :thumbsup_anim:

Odesláno
Tak jsem se k nim mrkl a k tomu všemu co píšeš, jsou mi navíc sympatičtí ještě tím, že spolupracují s Peterem Aertsem - legendou K1 :thumbsup_anim:

Jsou. Tak nechci jim dělat raklamu, ale zase rád kolegům chronomagorům doporučím dobrého prodejce se slušnýma cenama... Čím víc sympatií, tím lépe :thumbsup_anim:

• Po roku...
Odesláno

mozno som nieco prehliadol, ale to bola cena za nove ?

To byla skutečně kdysi cena za nové Milgaussy :smile_anim: Kde že ty zlaté časy jsou...? :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...