Tomáš Svoboda Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 (upraveno) Zdravim vsechny milovníky hodinek, dnes Vám chci představit druhé hodinky, které jsem zdědil po dědečkovi. První, nádherné zlaté kapesní cibule IWC jsem zde prezentoval před časem, ovšem tyto, alespoň pro mě krásné, Omegy, hodlám i používat pro běžné nošení jako oblekovky... Hodinky jsou totiž v poměrně dobrém stavu, mají krásné namodralé ručičky, zajímavě zapuštěnou korunku a na dnešní poměry téměř směšných 36 mm, což ovšem přispívá k pohodlosti nošení. Bohužel nemám vůbec představu, z jakého mohou být roku, popř. z jaké modelové řady, protože na ciferníku krom nápisu a znaku Omega žádné jiné nápisy nejsou... A taky budu muset koupit nový řemínek, protože tento (původní?) nese již značné známky opotřebení, uvažoval jsem buď o koupy řemínku přímo u Omegy, nebo u Šímy, ještě nevím. Tak jak se Vám libí? Upraveno 29. ledna 2010 uživatelem Tomáš Svoboda
skalis Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Joj. Dedecek mel vazne vkus! Nozky jsou sice trochu divoky (rozumej avantgardni), ale grafika ciselniku mi presne sedi do noty. 36 mm je v pohode, jak rikas, velmi pohodlne se nosi. Pekny kousek, ktery si rozhodne zaslouzi pozornost.
Pista Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Čo dodať ako komentár k tak nádherným hodinkám? Idú aspoň približne tak "presne", ako nádherne vypadajú, alebo potrebujú k výmene remienku aj nejakú "údržbu"? Zdraví, Pišta
ricous Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Mám slabost na všechny hodinky s rodinným příběhem, tiše vám všem závidím a proto chci předat i já synovi nějaký poklad a zahájit tradici (PO nebo naše GMT limitka bude doufám stačit...). Gratuluji a užívej si je, máš co!
DAveDOG Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Mám slabost na všechny hodinky s rodinným příběhem, tiše vám všem závidím a proto chci předat i já synovi nějaký poklad a zahájit tradici. Taky mám podobné smýšlení, jen na hodinky co by stály za nějaké to dědění ještě nejsou v mém vlastnictví. Jinak ty Omegy jsou super. Mě se právě ty "avantgardní" nožky líbí.
jankoxxx Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Naozaj krasa!!!! 36 mm je na oblekovky akurat a tie nozicky su fakt vymakane. Gratulujem!
petpel Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Taky se mi jako retro oblekovky líbí jen ta již tebou zmiňovaná korunka mi nejde pod nos, kdyby normálně vystupovala tak bych slintal.
mrwill Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 pěkné, s duší a tak to má být.Osobně bych obul na originál, ale to je věc názoru.
Tomáš Svoboda Odesláno 29. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Souhlasím s Tebou, taky by se mi více libil řemínek Omega, ale po názorech většiny lidí na originální řemínky vs. řemínky dělané na zakázku, se právě nemohu rozhodnout... Ach jo, to zas bude boj
Tomáš Svoboda Odesláno 29. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Bohužel bude časem také potřeba, protože za den činí odchylka +/- 5-10 min., což je opravdu hodne
brett Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Moc, moc hezké hodinky. Ať Ti dlouho a dobře slouží!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se