Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim vsechny milovníky hodinek,

dnes Vám chci představit druhé hodinky, které jsem zdědil po dědečkovi. První, nádherné zlaté kapesní cibule IWC jsem zde prezentoval před časem, ovšem tyto, alespoň pro mě krásné, Omegy, hodlám i používat pro běžné nošení jako oblekovky... :thumbsup_anim:

Hodinky jsou totiž v poměrně dobrém stavu, mají krásné namodralé ručičky, zajímavě zapuštěnou korunku a na dnešní poměry téměř směšných 36 mm, což ovšem přispívá k pohodlosti nošení.

Bohužel nemám vůbec představu, z jakého mohou být roku, popř. z jaké modelové řady, protože na ciferníku krom nápisu a znaku Omega žádné jiné nápisy nejsou... A taky budu muset koupit nový řemínek, protože tento (původní?) nese již značné známky opotřebení, uvažoval jsem buď o koupy řemínku přímo u Omegy, nebo u Šímy, ještě nevím.

Tak jak se Vám libí? :sweatdrop:

post-9124-1264752976.jpg

Upraveno uživatelem Tomáš Svoboda
Odesláno

Joj. Dedecek mel vazne vkus! Nozky jsou sice trochu divoky (rozumej avantgardni), ale grafika ciselniku mi presne sedi do noty. 36 mm je v pohode, jak rikas, velmi pohodlne se nosi. Pekny kousek, ktery si rozhodne zaslouzi pozornost.

Odesláno

Čo dodať ako komentár k tak nádherným hodinkám? Idú aspoň približne tak "presne", ako nádherne vypadajú, alebo potrebujú k výmene remienku aj nejakú "údržbu"? Zdraví, Pišta

Odesláno

Mám slabost na všechny hodinky s rodinným příběhem, tiše vám všem závidím a proto chci předat i já synovi nějaký poklad a zahájit tradici (PO nebo naše GMT limitka bude doufám stačit...).

Gratuluji a užívej si je, máš co!

Odesláno
Mám slabost na všechny hodinky s rodinným příběhem, tiše vám všem závidím a proto chci předat i já synovi nějaký poklad a zahájit tradici.

Taky mám podobné smýšlení, jen na hodinky co by stály za nějaké to dědění ještě nejsou v mém vlastnictví.

Jinak ty Omegy jsou super. Mě se právě ty "avantgardní" nožky líbí. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...