iceboss Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Ahoj, moje mamka ma hodinky Tissot Oval-T. http://www.tissot.ch/?mod_collections/acti...id_T47_1_385_51 Kupovany jsou asi tak pred 4-5 lety. Pred pul rokem se vybila baterie a tak ji v "autorizovaném servisu" Hanák vyměnili, za 150 Kč otestovali vodotěsnost, protoze pry by bylo dobre to udelat (no tahacka penez). Vysledek byl samozrejme OK. Nova, udajne uplne stejna baterka vydrzela presne pul roku a chcipla. Vzhledem k rocni zaruce to sla mamka reklamovat. Hodinky rozdelali, pry je zmerili a udajne strojek odebira vic, a proto se to tak brzo vybilo. Reklamace tedy neuznana, ale navrhli ji, ze by hodinky potrebovaly vycistit strojek aby se to spravilo - coz pry stoji 900 Kc (dalsi tahacka penez). Je to mozny? Ze jednou otevreny hodinky potrebuji vycisit strojek? Mamka se k nim chova slusne, ruce si v nich sice umyva (ale dava pozor, aby na ne netekla voda), ale nekoupe se s nima atp. Mam podivny pocit, ze mi tam ukrutne kecaji... Mate, znate nekdo nejaky slusny servis, idealne v Brne nebo pobliz Brna? Diky Míra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Hanák - známá tahačka peněz. Zkus tedy toho Strnada na Veveří, někteří ho chválí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 (upraveno) Nechci se někoho zastávat, ale např. u Myoty 1L12 (zlacená) ochází el. blok docela často po 5-6letech a bat je po 6 měsícich K.O. Upraveno 29. ledna 2010 uživatelem DavidC3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 (upraveno) No ja byl zatim u Hanaka jen jednou kdyz jsem chtel aby mi zpomalil hodinky (MIDO), no a takovej mladej klucik to zmeril a rika ze sice jdou rychleji ale ze maji velkou vychylku setrvacky a ze jsou lehce zmagnetizovany, tak je odmagnetil a provedl znovu mereni, odchylka se snizila na polovinu (cca +5s/24h) tak ze v jedne poloze se i sekundu zpozdovali, prelestil a se slovy ze neni potreba je rozdelavat at prijdu tak za rok az dva a to bude vhodna doba na pravidelnou kontrolu. Vzhledem k tomu ze tyto ukony byly zdarma a ani se mne tam nesnazili dostat znovu co nejdrive tak mi to jako tahani penez nepripadlo. Uvidime az tam prijdu s opravdovym problemem kolik si nauctuji. Upraveno 29. ledna 2010 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) za 150 Kč otestovali vodotěsnost, protoze pry by bylo dobre to udelat Pokud dělají zkoušku vodotěsnosti u hodinek WR30m protože by se to mělo, tak to jsou teda frajeři Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se