Přejít na obsah

For Onion

Návštěvník YPO IV

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Sere mě, že YPO tady hodil jako jediný fakta a pak, že napíše něco, co se vám, Tobě a kibimu nelíbí a dostane ban, tak to je fair-play? Hele, já jsem dneska byl označen za opruzovače, můžeš se podívat. Navrhl někdo kibimu ban? Ne, já se nad tím povznesl a myslel si své, tak, jako jste to měli udělat vy dva...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak vidíš Kibiho urážky, třeba Frantika nebo Bikera ve vláknech Fake II nebo OP Ferrari, to je košer? Kromě toho, jsou na rozdíl od YPOvy narážky, která se, ale dala snadno pochopit nebo šla přejít vyrčené přímo.

Kibi s Petou a Frantikem a spol. by si meli dat po hube, pak se opit do nemoty. Kazdeho z nich jsem si na foru oblibil a oni se hadaj kdo docura dal a zastituji se vznesenymi idealy. To ze mi clen dnes posle fotku svych novych hodinek s tim, ze je nebude davat na forum kvuli tehle parte, je vysledek. A nebyli to fake. Proti fake ja jsem taky. Pokud je to neci nevedomost pak to prechazim, pokud je to neci umysl pak ma u me velke minus.

Prijde mi, ze obcas i velky kluci potrebujou pretahnout potehem pres zada :starwars:

Odkaz ke komentáři

Sere mě, že YPO tady hodil jako jediný fakta a pak, že napíše něco, co se vám, Tobě a kibimu nelíbí a dostane ban, tak to je fair-play? Hele, já jsem dneska byl označen za opruzovače, můžeš se podívat. Navrhl někdo kibimu ban? Ne, já se nad tím povznesl a myslel si své, tak, jako jste to měli udělat vy dva...

Pocujte Paneristi, nerozumiem preco vas tak strasne vytaca tento ban. YPO ho dostal aby vychladol, lebo sa nechal vytocit uz uplnymi blbostami, prestal argumentovat a len utocil. Ved by sa tu vsetci hadali doteraz. Ci bol potrebny tyzden, to uz je na posudeni moderatora. No divil by som sa, ak by ban nedostal po tom prispevku: Len na 3 dny..

Skoda, ze su povodne pripevky prec.

Odkaz ke komentáři

Jo, to škoda je, můžeš poděkovat panu moderátorovi. Jenže stopy je třeba zamaskovat, nepřítele zničit :)

Kdyby se bejval Onion nemontoval tam, kde nemá, vůbec by tahle " atmosféra " tady nebyla...

Díky jeho vláknům " Co je fejk, napobodebina, originál a původní vzhled " celý tenhle tyjátr vznikl.

A poslední věc, když si tak stojíš za tím banem YPA, emte. Za celou dobu, co to tady moderoval, se nic takovýho nedělo. Víš proč? Protože on koukal nejen do sekcí, které ho bavily více, koukal prostě všude...

Onion se má držet sekce, která je jeho, jak mu řekl NiG, byl by klid a nic z toho by se nedělo.

Odkaz ke komentáři

Jo, to škoda je, můžeš poděkovat panu moderátorovi. Jenže stopy je třeba zamaskovat, nepřítele zničit :)

Ale to je predsa nezmysel. Postupoval podla pravidiel. Forum je tu az prekvapivo volne moderovane a dlho to asi tak fungovalo. No posledne dva mesiace neboli uplne kludne a zasah moderatorov uz mal prijst imho o dost davnejsie. Raz ten pohar trpezlivosti pretiect musel.

Ak mate k jeho praci vycitky, tak si najdite nieco ine ako tento legitimny zasah. Takymito vykrikmi mu iba nahravate na jeho hru.

Kdyby se bejval Onion nemontoval tam, kde nemá, vůbec by tahle " atmosféra " tady nebyla...

Díky jeho vláknům " Co je fejk, napobodebina, originál a původní vzhled " celý tenhle tyjátr vznikl.

Ja myslim, ze to vzniklo na konflikte MM a ten by sa bojoval v akomkolvek inom vlakne. Navyse v tych vlaknach bolo viac snahy sa s MM slusne vyrovnat ako kedykolvek predtym. Ano, Onion tie vlakna vzdy usmernil tak, ako on chcel. Ale to mu predsa nemozes vycitat, ze lepsim diskuterom.

To, ze si ako moderator zastal svoju robotu pocas vyhrotenej situacie aj inde, ako povodne deklaroval, ja ako problem nevnimam.

Este by som dodal, ze nechcem obhajovat Oniona a prijde mi priam smiesne obhajovat ban YPA - ja tu vnimam len malo osobnosti, ktore tvoria toto forum a YPO je rozhodne jeden z nich - ale myslim, ze skutocne potrebuje vychladnut.

Odkaz ke komentáři

emte: Je to moderátor - Onion - vidí, co se tady děje poslední týdny a on ještě " přiloží do kotle tím, že založí další vlákno s podobným obsahem"

Víš co? Mu vůbec nešlo o to, ať přijde na to, jestli je to fejk - Dievas, napodobenina. Chtěl úmyslně a cíleně rozeštvát lidi. Za tím si stojím a nikdo mi to nevymluví.

Odkaz ke komentáři

emte: Je to moderátor - Onion - vidí, co se tady děje poslední týdny a on ještě " přiloží do kotle tím, že založí další vlákno s podobným obsahem"

Víš co? Mu vůbec nešlo o to, ať přijde na to, jestli je to fejk - Dievas, napodobenina. Chtěl úmyslně a cíleně rozeštvát lidi. Za tím si stojím a nikdo mi to nevymluví.

Myslim, ze nechcel. Co by z toho mal? Len vas trochu podpichol a vy ste sa na to vsetci chytili. Sami ste zo seba spravili partiu kriklunov, ci ako vas to predtym nazval(alebo sme spravili, neviem co som tam hulakal ja). A na tom sa urcite dobre pobavil, vsak O.? Poukazal, ze svoju svatu vojnu tu vediete/me neprimeranou formou.

A vobec, lyncovanie sa nepodarilo, tak sa idem venovat podstatnejsim veciam. Do rana prace dost :/

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze nechcel. Co by z toho mal? Len vas trochu podpichol a vy ste sa na to vsetci chytili. Sami ste zo seba spravili partiu kriklunov, ci ako vas to predtym nazval(alebo sme spravili, neviem co som tam hulakal ja). A na tom sa urcite dobre pobavil, vsak O.? Poukazal, ze svoju svatu vojnu tu vediete/me neprimeranou formou.

já myslím, že chtěl emte... on totiž píše na diplomku a my mu poskytujeme slušný materiál... jen v jednom nemá pravdu... myslí si, že nás vede...Jakou svatou vojnu? Vlákno MM, které vyhrotilo v neděli bylo o neustálých provokacích Kibiho... kdyby postoval Arcadie po stodvacaté na stejné rohoži s jiným řemenem neřekl by nikdo ani ťuk, zajímavé je však, že si vybral zrovna MM, které byly součástí už prosincové bitvy,že? Pořád to otevíral...Kibi dostal ban od moderátora Bakera, neunesl to Onion, od té doby kope do Bakera i nás, Vybanoval YPA ok, vrací mu to Baker? Ne, Kibi muže bezstrestně nadávat všem a Onion se baví... Svatá vojna? už asi ano, ale proti zlovůli Oniona a spol., podívej se do historie jeho vláken, kde se v roce 2007 rozčiluje, že se rozmohlo zamykání vláken, za jeho moderování se rozmohlo mazání, manipulace s příspěvky, hledání skulin jak protlačit fejky na fórum, obhajoba provokatéra, jehož svoboda je postavena nad svobodu celku, souhlasím s názorem, že jako mod zklamal a neměl by ho dělat...a bývalo tu tak dobře...

Za časů RP by se někdo takový nazýval válečný štváč...proto světu mír!

Odkaz ke komentáři

jak nadavam vsem, prosim? :)

ach promiň, neuvědomil jsem si, že hledači skulinek bazírujete na detailech, ne všem určitě, omlouvám se, ale Frantikovi, Petovi-Bikerovi určitě... :) , jinak OP Ferrari dobrý výjeb, gratululuji... dušička se tetelila blahem viď?

Odkaz ke komentáři

a i tem vyse napsanym jsem napsal jakou nadavku? asi jste v uzkem kontaktu, tak mi to, prosim, pripomen za ne? :)

to víš že jo, asi jako ty Onion, tak jo.. Frantik...ubožák, Peťa-Biker...Opruz... Světu mír a míň šuměnek a více invence co se týká prostředí...

Sorry Frantikovi nesaháš ani po kotníky, a Líp než Biker nefotíš a fotit nebudeš... a to bolí, chápu to...

ja souhlasim... asi prestanu delat dusno... treba prestanu zakladat vlakna o mem obeseni...? :)

nebo našem? my si za YPEM stojíme...

Odkaz ke komentáři

ubozak? kde jsem to psal? ze pro ubozaka kazdy ubozak... jen jsem si vzpomnel, jak nadavali Forrest Gumpovi a co mu radila jeho mama... za ubozaka se omlouvam, nemam problem to udelat prvni :)

vopruz je pro me clovek, ktery neda pokoj, i kdyz se s nim nikdo bavit nechce, tak rejpa a rejpa a rejpa... v jistem pohledu jsem vopruz i ja... :)

za ypem si stuj, urcite to potrebuje a bude mit radost, az se vrati, je hezke, kdyz si kamaradi vzajemne podrzi... :)

ale stejne se priznam, snad je to tou pokrocilou hodinou, tve citaci ani odpovedi nerozumim? :)

Kibi jsi kokot, uřízni mi hlavu a třeba do ní nablij, ale kdysi jsem tě měl rád... nasral jsi mě... :D

Odkaz ke komentáři

vazeny kolego, pravdepodobne si to mohu vylozit jako vyraz nesouhlasu? pak asi nasi debaty nechame a pockame na priznivejsi casy ke klidne diskuzi? :)

tohle jsou ale Kibi přece tvoje slova, že by navrch huj a vespod fuj? víš mě strašně ale strašně sere, když se někdo dělá lepší než je...kosmonaute...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

V tomhle kole to vypadá na technické vítezství kibiho 1:0, protože nespravedlivě zneužívá toho, že je abstinent, viditelně narozdíl od tombeda :).

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...