Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim,

potřeboval bych poradit s vyberem hodinek, zatim mam dva favority a dela mi problem zvolit jeden i kdyz je kazdej z jinyho hrnce. Jsou to vlastne moje prvni hodinky, dlouhou dobu jsem byl nad cas povznesen ale uz me dostihl, pak jsem nasel tohle forum a uz mam asi 20 favoritu do budoucna, ale to mluvim z cesty

rozhoduju se mezi temito

seiko flightmaster pilot SND253

treba tady

post-11006-1264800259.jpg

golana aero 200

treba tady

post-11006-1264800450.jpg

vim jsou to oboje quartzky,ale jsou to moje prvni hodinky, taky ty seika z hong kongu mi prijdou nejaky levny, takze mam podezdeni ze to je nejaky fake

golana je asi hodne neznama znacka, taky jsem je nikdy nevidel nazivo, ale z obrazku me prijdou designove povedeny

diky za kazdou radu

Upraveno uživatelem Asrael
Odesláno

Zdravím, sám nosím hodinky Seiko, ale v tomto případě, jestli se rozhoduješ již pouze mezi těmito 2 kusy, tak bych volil tu druhé. Nějak se mně nelíbí u těch Seiko přeplácaný ciferník. Ač mám dobrý zrak, asi by mě nebavilo luš*** ty číslíčka za předpokladu, že bych je někdy využil. Pokud nejsi rozhodnut ještě, určitě probrouzdej japonskou a německou sekci, třeba tě tam něco zaujme, jestli na nákup nespěcháš.

Odesláno

Golany mi prijdou nedotazene. Pilotni rucky mi nevim proc ke korunce a tlacitkum vubec nesedi, subciferniky mi prijdou hrozne, vsechny tri. Navic jsem o nich nikdy neslysel, tezko radit co muzes cekat.

Seiko se zda z fotky mene prehledne, ale vim, ze v praxi je to jinak. U Seika je vzdy vse promyslene a navic je to sazka na jistotu. Jsem jejich fanda, takze mozna jsem zaujaty.

Kazdopadne byt tebou jeste pohledam. Myslim, ze na tech Golanech te casem vse omrzi. Nevidim nic cim bych se po case kochal...

Odesláno

Osobně mám k těmtorádoby swiss made averzi. Nevím jestli má Golana připomínat Grovanu, ale pro mě osobně pokud swiss značka nemá doménu ****.ch a není na brandindexu na swissstime.ch, tak se jí zdaleka vyhnu.

Odesláno
Osobně mám k těmtorádoby swiss made averzi. Nevím jestli má Golana připomínat Grovanu, ale pro mě osobně pokud swiss značka nemá doménu ****.ch a není na brandindexu na swissstime.ch, tak se jí zdaleka vyhnu.

s tim souhasim a rozhodne to neni znacka s nejakou tradici. domenu www.golana.ch ale ma :) to jen pro upresneni. podle vypisu je registrovana na nejake adrese ve Svajcu. domena golana.eu zase v Anglii.

Odesláno

Mám moc rád Seika, fandim jim ale zrovna tyhle se mi nelíbí. Přijdou mi vizuelně trochu jako Brajtle (ježiš sorry všem :D ), takový cirkusácký. Golana nevim co je, ale jsou hezčí. Ale když nevíš, ještě počkej ;)

Odesláno

Ak mozem poradit, skus si stanovit este presnejsie, co od hodiniek fakt chces, aj ked je to tazke pri prvych hodinkach, verim.

- Chces klasiku cas, chrono, date? Potom Golana, su skutocne take vizualne cistejsie.

- Nieco navyse? Potom Seiko s logaritmickou stupnicou. V skutocnosti odcitat cas je v tomto pripade v pohode. Je to este v unosnej miere. Ma sportovejsi look. Ak mas sklon viac narabat s hodinkami, mozno aj tak len pre seba vypocitavat spotrebu paliva, nauticke prepocty a neviem co este to ma - potom Seiko. No, mna by to bavilo. Teba?

Beriem to tak, ze je mi luto, ked nakoniec sa ani nevyuziva to, co hodinky ponukaju.

Odesláno (upraveno)

asi koupim ty seika, nejak se mi ten look golan omrzel

co rikate na tenhle link tady

ma jen 4 prodeje tak si rikam jestli v tom neni nejaka kulisarna, navic to posila pry zdarma, tak nevim co si o tom mam myslet. Mam je koupit nebo se podivat jinde?

Upraveno uživatelem Asrael

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...